VIDEO / Smiley a lansat o melodie dedicată Ginei Pistol, după ce l-a făcut tătic

12.03.2021, 13:02
VIDEO / Smiley a lansat o melodie dedicată Ginei Pistol, după ce l-a făcut tătic
Smiley a lansat o melodie dedicată Ginei Pistol, după ce l-a făcut tătic

Pe 9 martie, Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar Smiley este în culmea fericirii. Solistul nu-și mai încape în piele de bucurie și a marcat momentul cum a știut el mai bine, prin intermediul muzicii. Artistul a lansat o piesă nouă pe care i-a dedicat-o Ginei Pistol. 

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată! Pentru a-i ura bun-venit fiicei sale, solistul a intrat în studio și a înregistrat o melodie.

Smiley, dedicație de dragoste pentru Gina Pistol

Prin intermediul piesei, Smiley i-a transmis Ginei că nu a mai iubit pe nimeni până să o întâlnească și că alături de ea a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Melodia a fost lansată pe 12 martie, la câteva zile de la nașterea micuței.

”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat.”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului ”Până la tine”.

Gina Pistol a născut o fetiță

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit vedeta.

Smiley a scris un mesaj emoționant pe Instagram în care a anunțat că Gina Pistol a născut.

‘Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!” a scris artistul, pe rețelele de socializare.
citește și...