Andra, dezvăluiri din cariera lui Cătălin Măruță. ”I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte”

18.03.2021, 14:45
Andra, dezvăluiri din cariera lui Cătălin Măruță. ”I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte”
Andra, dezvăluiri din cariera lui Cătălin Măruță. ”I s-a oferit un salariu de tei ori mai mare decât avea înainte”

Andra a dezvăluit amănunte mai puțin cunoscute din cariera partenerului ei de viață, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune au fost invitați recent la podcastul realizat de Mihai petre, unde artista a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din cariera soțului ei. Aceasta a vorbit despre o oferta extrem de avantajoasă pe care Cătălin Măruță a primit-o la un moment dat de la un post de televiziune. Cu toate acestea, Cătălin Măruță nu era deloc fericit, susține Andra. ”Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: ”Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!””, a dezvăluit Andra, citată de revista Avantaje.


Cătălin Măruță a completat: ”Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci”.

 

Cătălin Măruță a terminat Dreptul

Cătălin Măruță a făcut Dreptul la o universitate privată din Capitală, lucru de care tatăl său a fost dezamăgit.

”La Nicolae Titulescu, o facultate senzațională, dar o dezamăgire foarte mare pentru tatăl meu care își dorea foarte tare ca eu să merg la facultatea de stat. Am mers la particulară pentru că în vara respectivă aveam alte planuri, nu mai aveam chef să stau să învăț ca să dau abia în toamnă examenul la stat. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…” la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva”, a povestit soțul Andrei.

Cătălin Măruță a afirmat că a pledat în instanță pe vremea când abia terminase Dreptul. ”Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur mi s-ar fi potrivit avocatura”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV.

citește și...