Piqué și-a bătut joc de Mexic: “Sunt sigur că marea lor Cupă Mondială a adus țara în impas”

22.12.2022, 18:30

Gerard Piqué și-a bătut joc de Mexic, a ironizat faptul că Liga MX e proastă și că nu sunt angajări pentru marea noastră Cupă Mondială, “acum vine karma”. Fostul jucător al Barcelonei a participat la o transmisiune în direct cu Ibai Llanos și a ironizat prestația Mexicului la Cupa Mondială din Qatar.

Prestația lui El Tri la Cupa Mondială din Qatar 2022 – remiză cu Polonia, înfrângere în fața Argentinei și victorie în fața Arabiei Saudite – continuă să fie subiect de glume în unele colțuri ale lumii. Recent, a fost rândul lui Gerard Piqué, campion mondial cu Spania în 2010 și recent retras din fotbal după ce nu a obținut minutele pe care și le dorea cu FC Barcelona.

Într-o transmisiune în direct cu personalitatea online Ibai Llanos, fostul fundaș a făcut un comentariu “umoristic” cu privire la naționala Mexicului, transmite as.com.

Iată cum și-a bătut joc Piqué de echipa națională a Mexicului

“Am o întrebare, se pot semna jucători în Mexic? O spun pentru că în Mexic nu s-a făcut încă nicio semnătură. Nu a fost anunțat nimic. Nu știu dacă nu cumva întreaga țară a intrat în impas după marea performanță a echipei naționale la Cupa Mondială”, a spus el în timpul emisiunii.
De ce vorbesc Gerard Pique și Ibai Llanos despre fotbalul mexican?

Merită să ne amintim că cei doi sunt principalii protagoniști ai turneului de fotbal în 7 “Liga Regelui“, care intenționează să reunească foști jucători și vedete actuale, precum Javier Hernández. De fapt, Chicharito ar putea chiar să ceară permisiunea celor de la LA Galaxy pentru a participa la acest turneu. Iker Casillas va face parte, de asemenea, din proiectul condus de celebrul streamer spaniol.

Mexic a fost eliminată

Campania Mexicului la Cupa Mondială din Qatar din 2022 a fost în cele din urmă una dezamăgitoare, Mexic fiind eliminată în faza grupelor pentru prima dată în 7 ediții ale turneului. În ciuda unei prestații solide împotriva Argentinei, viitoarea câștigătoare, El Tri a avut probleme în a crea și a pierdut cu 2-0. Rezultatul a îngreunat circumstanțele înainte de ultimul meci, o victorie cu 2-1 în fața Arabiei Saudite. În ciuda obținerii celor trei puncte, 0-0 împotriva Poloniei în meciul de deschidere s-a dovedit a fi fatal, echipa europeană, condusă de Lewandowksi, a trimis Mexicul acasă mai devreme.

citește și...