Pique o insultă pe Shakira: “Mă simt mai tânăr cu Clara Chia”

05.10.2022, 13:11

Gerard Pique și Clara Chia Marti nu-și mai ascund idila de camerele de luat vederi ale presei internaționale, chiar dacă catalanul încă se luptă pentru custodia copiilor săi cu Shakira. Atât Pique, cât și noua sa parteneră s-au bucurat de călătoria lor la Paris. După respectiva escapadă, s-a scurs un anumit comentariu pe care jucătorul l-a făcut față de prietenii săi comparând relația pe care a avut-o cu Shakira cu cea cu care este acum, Klara Chia.

Senzația pop columbiană are acum 45 de ani, dar frumusețea și fizicul ei uimitor cu siguranță nu s-au schimbat de când fostul cuplu s-a întâlnit la Cupa Mondială FIFA 2010 din Africa de Sud. La acea vreme, internaționalul spaniol avea doar 23 de ani, iar ea 33 de ani.

Cu toate acestea, mai mult de un deceniu mai târziu, Pique are acum 35 de ani și s-a cuplat cu studenta de 23 de ani la Relații Publice, potrivit marca.com.

Pique o insultă pe Shakira

Gerhard Pique și Clara Chia Marti nu-și mai ascund idila de camerele de luat vederi ale presei internaționale, deși catalanul încă se luptă pentru custodia copiilor săi Shakira.

Atât Pique, cât și noua sa parteneră s-au bucurat de călătoria lor la Paris. După respectiva escapadă, s-a scurs un anumit comentariu pe care jucătorul l-a făcut față de prietenii săi comparând relația pe care a avut-o cu Shakira cu cea cu care este acum, Klara Chia.

“Mă simt mai tânăr”

O sursă apropiată fundașului de la FC Barcelona ar fi declarat pentru publicația spaniolă Caras că acesta a luat-o în derâdere pe fosta sa iubită, spunând că “se simte din nou tânăr” de când a început noua sa relație.

În timpul aceleiași călătorii, Pique și Clara Chia au fost fotografiați sărutându-se într-un restaurant exclusivist din orașul francez. Întâmplător, se spune că acesta ar fi locul preferat de Shakira pentru a lua masa.

Bătălia pentru custodie continuă

Războiul dintre Pique și Shakira pentru custodia copiilor lor pare să nu aibă sfârșit. De când și-au anunțat separarea, au existat numeroase speculații cu privire la ce se va întâmpla cu copiii.

Pe de o parte, Gerard Pique este ferm convins că Milan și Sasha ar trebui să rămână la Barcelona cu el, pentru a nu fi despărțiți de cercul în care s-au născut.

Refuzul de a ajunge la un acord din partea fotbalistului a stârnit controverse, în timp ce Shakira intenționează să-i ia pe copii cu ea la Miami, unde deține o casă și unde vrea să-și continue cariera muzicală.

 

citește și...