Gerard Piqué și iubita Clara Chía, într-o escapadă romantică la Paris. Între cei doi au existat priviri, sărutări și multe mângâieri

20.09.2022, 16:00

Gerard Piqué și Clara Chía și-au făcut bagajele și au plecat la Paris pentru a scăpa de presiunea mediatică pe care o resimt în Barcelona. Ei au fost văzuți pe străzile din Paris oferindu-și afecțiune unul altuia. În plus, au mers la un restaurant pentru a lua cina și a fost un moment foarte romantic între ei, deoarece au existat priviri, sărutări și multe mângâieri. Acesta este planul pe care și l-au făcut și care face ca dragostea lor să fie mai mult decât clară.

Gerard Piqué și iubita sa, Clara Chía, nu ar putea fi mai fericiți de etapa personală pe care o traversează. Au fost în lumina reflectoarelor toată vara, dar există puține fotografii cu ei împreună, deoarece preferă să își păstreze relația în cea mai strictă intimitate. După ce și-au făcut mii de planuri în timpul verii, cuplul vrea să continue să își împlinească visele împreună și au făcut o escapadă romantică la Paris, după cum a publicat ABC.

În orașul iubirii, ei s-au bucurat nu numai de vizitarea obiectivelor turistice, ci și de presiunea mediatică pe care o au aici, în Spania. Acolo sunt mai puțin cunoscuți și se pot plimba mână în mână fără a fi observați. Cu toate acestea, ei au fost văzuți pe străzile din Paris oferindu-și afecțiune unul altuia. În plus, au mers la un restaurant pentru a lua cina și a fost un moment foarte romantic între ei, deoarece au existat priviri, sărutări și multe mângâieri.

Gerard Piqué și iubita Clara Chía, într-o escapadă romantică la Paris

Nu există nicio îndoială că dragostea lor este din ce în ce mai puternică. Piqué și Clara nu încetează să se bucure de timpul petrecut împreună. Au avut o vară complicată, dar, chiar și așa, și-au dat frâu liber iubirii la un concert Dani Martín. Acum au făcut un pas înainte și au găsit timp să organizeze o excursie la Paris, un oraș în care orice cuplu își dorește să călătorească.

Această escapadă vine la doar câteva zile după ce Piqué s-a întâlnit cu Shakira și cu avocații lor respectivi la Barcelona pentru a continua negocierile privind custodia lui Milan și Sasha, cei doi copii pe care îi au împreună. Cei doi au fost văzuți în Barcelona, dar nu au dorit să facă declarații despre această ultimă întâlnire. Mai ales după ce Piqué s-a ridicat și a părăsit întâlnirea fără avertisment.

Clara Chía a tensionat complet relația fotbalistului cu mama copiilor săi

Cei doi au mers separat la întâlnire. Gerard Piqué, cu o figură serioasă, a intrat singur în cabinetul de avocatură, situat în centrul Barcelonei. Când a fost confruntat de presă, a evitat să facă declarații. Faptul că au ieșit la iveală imagini cu el și Clara Chía a tensionat complet relația fotbalistului cu mama copiilor săi.

La rândul ei, Shakira a sosit la birouri în compania unui avocat și într-un vehicul condus de personalul său de serviciu. Îmbrăcată lejer, ea a evitat să vorbească despre subiectul care ține prima pagină a ziarelor din întreaga lume: posibila ei mutare la Miami cu cei mici și posibila mutare a lui Piqué la Miami pentru a fi aproape de ei.

 

citește și...