Piqué: motivele pentru care fostul fotbalist ar fi avut o ceartă aprigă cu Shakira după Crăciun

28.12.2022, 19:27

Gerard Piqué și Shakira s-ar fi certat cu câteva zile înainte ca cântăreața să părăsească Barcelona împreună cu copiii ei pentru a începe o nouă viață în Miami. Presupusa trădare a cântăreței columbiene l-ar fi enervat pe Piqué, care s-a certat puternic cu ea și și-a exprimat refuzul de a-i lăsa pe copii să părăsească Barcelona fără să asiste la parada celor trei magi. “Lucru care l-a indignat pe Piqué, având în vedere că copiii săi au sărbătorit întotdeauna tradiția celor trei magi”, au dezvăluit jurnaliștii de la Mamarazzis.

La 4 iunie 2022, Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea, pe fondul zvonurilor privind presupusa infidelitate a fotbalistului de atunci de la FC Barcelona.

Piqué ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chía Martí, o tânără de 23 de ani, care este în prezent partenera sa sentimentală, potrivit mai multor media catalane.

Piqué: motivele pentru care fostul fotbalist ar fi avut o ceartă aprigă cu Shakira după Crăciun

Din acel moment, cei doi au început o bătălie pentru custodia copiilor lor, Milan și Sasha, până când s-a ajuns la un acord pentru ca cei doi minori să se mute la Miami cu cântăreața columbiană.

Tocmai când părea că problemele s-au terminat, Shakira și Piqué au fost implicați într-o ceartă aprigă la doar câteva zile după Crăciun.

Cele două celebrități s-au certat aprig

Potrivit emisiunii Mamarazzis, cele două celebrități s-au certat aprig în legătură cu data la care Milan și Sasha vor părăsi Barcelona pentru a se muta definitiv la Miami.

Shakira și-ar lua cei doi copii cu Piqué după Ziua Regilor, însă data acestei sărbători nu coincide în Statele Unite și Spania.

În Spania, data celor trei magi este 6 ianuarie, dar în SUA această sărbătoare are alte date, așa că Shakira ar fi profitat de ocazie pentru a-și lua copiii mai devreme, deoarece pe 5 ianuarie aceștia vor începe cursurile la noua lor școală din Miami.

 

citește și...