Piqué, fără scăpare. Fotbalistul a fost batjocorit pe stadionul din Mallorca

02.10.2022, 19:56

Fotbalistul nu numai că se află sub presiunea presei, care îi urmărește fiecare mișcare alături de noua sa parteneră, Clara Chia, dar suportă acum o atmosferă tensionată în meciurile cu Barcelona. Rețelele de socializare din Spania au devenit virale cu un moment special de la meciul dintre Mallorca și Barcelona, care s-a jucat sâmbăta aceasta în LaLiga.

Coincidență sau nu, adevărul este că fantoma Shakirei îl bântuie pe Gerard Piqué, oriunde s-ar afla jucătorul Barcelonei.

Cel mai recent episod a avut loc sâmbăta aceasta, în meciul pe care Barcelona l-a câștigat cu 0-1 la Mallorca. Nu a fost golul lui Robert Lewandowski, care a adus victoria catalanilor cu 1-0. De această dată protagonistul a fost Gerard Piqué, care a avut un moment dificil în timp ce echipa sa se încălzea înainte de meci, potrivit eltiempo.com.

Gerard Piqué este batjocorit pe stadionul din Mallorca

Pique a furat spectacolul atunci când a fost difuzată melodia “Te Felicito”, interpretată de fostul său partener.

Muzica Shakirei îl bântuie pe fotbalist. Pe terenul de la Mallorca, înainte de meci și în timpul încălzirii jucătorilor, animatorul stadionului a vrut să se distreze  sau să genereze tensiune în mod premeditat.

Momentul a devenit viral

Prin difuzoarele stadionului a început să se audă muzica artistei, mai exact melodia ‘Te felicito’, în timp ce camerele de luat vederi ale telefoanelor mobile au țintit reacția lui Piqué, care abia și-a plecat capul.

Imediat, fanii au pornit camerele de luat vederi ale telefoanelor mobile pentru a filma momentul: Piqué și-a plecat capul și și-a continuat activarea fizică.

Potrivit comentariilor de pe Twitter, se pare că DJ-ul care se ocupa de muzica de pe stadion a făcut-o intenționat.

Atât Pique, cât și Shakira trec în prezent prin procesul de separare și de preluare a custodiei celor doi copii ai lor, după ce cuplul și-a anunțat despărțirea în urmă cu câteva luni.

Pe plan sportiv, Pique a avut și el rețineri în rolul său de jucător al Barcelonei, având o implicare redusă și fiind pentru antrenorul Xavi Hernandez, un înlocuitor în restructurările pe care acesta le-a efectuat la echipă.

Abia sâmbătă, jucătorul a fost inclus în echipa de start, mai mult din necesitate, deoarece mai mulți dintre titularii de bază s-au accidentat după meciurile din ziua FIFA cu echipele naționale respective.

 

 

citește și...