Pique a fost atât de îndrăgostit de Clara Chia Marti încât ar fi refuzat să meargă la terapie de cuplu cu Shakira

18.09.2022, 11:39

Shakira și fostul ei partener, Gerard Pique, sunt în centrul atenției datorită separării lor, care a ieșit la iveală în luna iunie a acestui an și care continuă să fie în topul căutărilor din cauza custodiei în care sunt implicați copiii lor, Milan și Sasha. Sportivul și-a prezentat deja nouă parteneră lumii la doar o lună de la separarea cuplului, rapoartele susțîn că solista  a făcut tot posibilul pentru a salva relația lor în impas. Cântăreața i-ar fi oferit o terapie de cuplu partenerului ei, însă acesta din urmă a refuzat să facă acest lucru, deoarece  începuse o relație cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti.

Cântăreața columbiană Shakira, în vârstă de 45 de ani, și fotbalistul Gerard Pique, de la Barcelona, au fost implicați într-o relație amoroasă timp de mai bine de un deceniu, împărțind doi copii, deși nu s-au căsătorit niciodată cu adevărat. De îndată ce au început zvonurile despre faptul că cei doi au unele probleme în relația lor, mulți au speculat cu privire la separarea lor, care s-a dovedit a fi adevărul în luna iunie.

Deși fostul cuplu nu și-a anunțat niciodată motivul despărțirii, multe rapoarte au arătat că fotbalistul o înșela pe iubita sa de atunci, Shakira. Fundașul Barcelonei, în vârstă de 35 de ani, a oficializat relația cu noua sa iubită, Clara Chia, transmite geo.tv.

Pique ar fi refuzat să meargă la terapie de cuplu cu Shakira

Cântăreața a încercat să își salveze relația atunci când a aflat despre infidelitatea partenerului ei, acesta din urmă fiind cel mai puțin interesat să ia vreo inițiativă pentru a repara idila lor stinsă. Potrivit publicației, paparazzi spaniol Jordi Martin a împărtășit detaliile presupunând că solista era înșelată de fostul ei partener.

El a povestit despre momentul în care cuplul a sosit de la “Disneyworld, iar Pique îi cere timp pentru că era copleșit de afacerile sale. Shakira îi spune  «nu-ți face griji pentru că trebuie să plec pentru 17 zile să înregistrez în Statele Unite»”.

“Shakira decide să angajeze un detectiv particular”

Ea are o bănuială în legătură cu partenerul ei când “îi oferă o terapie de cuplu, pe care el o refuză, așa că își dă seama că nu va îmbunătăți relația”.

“Este momentul în care toate semnalele de alarmă se aprind pentru Shakira și decide să angajeze un detectiv particular pentru a obține informații concrete și precise pentru situația în care ne aflăm, și anume custodia copiilor”, a spus de Martin.

După o relație de 12 ani, Shakira și fotbalistul Barcelonei și-au făcut publică despărțirea în luna iunie, fără a oferi un motiv.

Cu toate acestea, numeroase rapoarte mass-media au susținut la acea vreme că presupusa aventură a lui Pique cu Marti a fost motivul despărțirii cuplului.

Potrivit rapoartelor, Marti, în vârstă de 23 de ani, este o studentă la relații publice care lucrează la compania Kosmos, care se ocupă de fotbalistul Barcelonei. Cuplul s-ar fi cunoscut în timp ce lucrau împreună la evenimente.

citește și...