Peste 30.000 de like-uri pentru Lidia Buble. A rupt gura târgului în costum de baie!

13.08.2020, 14:31
Peste 30.000 de like-uri pentru Lidia Buble. A rupt gura târgului în costum de baie!

Cântăreața Lidia Buble a încins atmosfera în mediul online, după ce a postat câteva fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, de culoare roșie, din două opiese, Lidia Buble s-a fotografiat la malul mării. Artista a pozat atât cu fața, cât și cu spatele, etalându-și mândră atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură.

Imaginile au adunat peste 32.000 de like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ce îi transmit internauții

În alte imagini din vacanță, Lidia Buble apare tot în costum de baie, dar și cu o pălărie imensă pe cap. De asemenea, vedeta pozează astfel încât să-și ppună în valoare formele.

”Ești o frumusețe rară, nu te merită R”, ”Superbă”, ”Ești bună rău”, ”Interesante fotografii… Ai trecut și tu în tabăra dezbrăcatelor? Pe când o poză nud? Așa te promovezi? Ai nevoie de așa ceva când Dumnezeu te-a înzestrat cu o voce superbă?”, ”Chilșoți de sumo”, ”Câtă grație, câtă senzualitate!”, ”Doamnă bine”, ”Adorabilă”, ”Arăți minunat”, ”Super sexy”, ”Ce fund ai”, au comentat cei care au văzut fotografiile.

Dificultățile cu care s-a confruntat familia sa

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii. Vedeta a vorbit despre dificultățile prin care familia sa a trecut pe vremea când ea era o copilă. Deși părinții săi s-au descurcat greu, Lidia Buble a afirmat că a învățat astfel să aprecieze valoarea banului. mai mult decât atât, artista spune că ea și frații săi au învățat că nimic nu li se cuvine și că trebuie să muncească din greu pentru lucrurile pe care și le doresc.

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine.

Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim”, a declarat Lidia Buble.

Artista a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.  Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

citește și...