Cea mai frumoasă ipostază cu Răzvan Simion și fiica sa. Au curs complimentele!

24.06.2020, 12:32
Cea mai frumoasă ipostază cu Răzvan Simion și fiica sa. Au curs complimentele!
Cea mai frumoasă ipostază cu Răzvan Simion și fiica sa. Au curs complimentele!

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion și-a cuceit fanii din mediul online cu o foografie în care apare alături de fiica sa, Ianca.

Diana Simion a avut o relație de 15 ani cu Răzvan Simion, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1. Din mariajul ceor doi au rezultat doi copii, o fată pe nume Ianca, și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana Simion s-a mutat în Timișoara, alături de cei doi copii ai săi.  Răzvan Simion ține legătura cu cei doi copii ai săi.

Miercuri, 24 iunie 2020, prezntatorul TV  și-a uimit fanii cu o fotografie în care apare alături de fiica sa, Ianca, la mare.

”Noi”, a scris el simplu în dreptul imaginii.

Fotografia i-a cucerit instant pe fani, care  au dat imediat like și au transmis numeroase mesaje.

”Ce frumoasă este! Să-ți trăiască și să fie fericită. Cea mai reușită poză de până acum”, ”Sunteți superbi. Îți seamănă perfect”, ”Așa tată, așa fiică”, ”Ai niște copii minunați”, ”Să vă fie sănătoasă prințesa”!, ”Superbă!”, ”Ai o fată fumoasă, îți stă bine lângă ea”, ”Îți seamănă”, ”Foarte frumoasă fetița ta”, ”Seamănă cu tine”, ”Wow2, ce fată frumoasă ai, Răzvan”, ”seamănă perfect cu tine”, ”Două picături de apă”, ”O domnișoară spelndidă”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Răzvan Simion și fiica sa.

S-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul, de curând, a fost chiar prezentatorul matinaluli de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iubânie a acestui an.

citește și...