Peste 12.000 de ceceni se îndreaptă spre Ucraina. „Aceste forțe cecene sunt dure, întărite în luptă și complet nemiloase”

25.02.2022, 19:47
Peste 12.000 de ceceni se îndreaptă spre Ucraina. „Aceste forțe cecene sunt dure, întărite în luptă și complet nemiloase”

Ministerul Apărării al Rusiei a transmis că peste 12.000 de ceceni se vor îndrepta pentru a sprijini armata rusă. Un număr de 12.000 de soldați ceceni au fost văzuți ca se pregăteau să meargă la război pe teritoriul Ucrainei. „Aceste forțe cecene sunt dure, întărite în luptă și complet nemiloase”

Mai mulți ceceni pleacă din orașul lor natal Grozny, crescând temerile că bătălia pentru Ucraina se va transforma într-o baie de sânge îngrozitoare.

Printre batalioanele cecene se crede că există echipe de ucidere a forțelor speciale desfășurate pentru a se concentra asupra membrilor cheie ai guvernului ucrainean, cu președintele Volodymyr Zelensky ținta numărul unu.

 „Aceste forțe cecene sunt dure, întărite în luptă și complet nemiloase”

În prezent, se crede că există peste 200.000 de soldați ruși în Ucraina, în timp ce valuri de tancuri ale Moscovei au ajuns în regiune ca întăriri.

Până acum, peste 1.000 de soldați ruși au fost uciși de o feroce rezistență ucraineană, dar forțele speciale ale Moscovei se află deja în interiorul capitalei.

Kievul ar putea ajunge în mâinile Rusiei în două zile

Bătălia pentru orașele Ucrainei este pe cale să devină o insurgență sângeroasă, deoarece bărbaților și femeilor civili li s-au înmânat arme de foc pentru a-și apăra patria.

Bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani sunt chemați să reziste atacului rusesc, în timp ce aeroportul Kievului a căzut în mâinile forțelor Moscovei.

Peste 100 de ucraineni au murit, printre care femei și copii, deși armata ucraineană lupta cu amărăciune pentru a-și apăra orașele.

Experții se tem că Kievul ar putea ajunge în mâinile Rusiei în două zile, dacă trupele ucrainene nu pot proteja guvernul.

Acești luptători duri au fost recrutați de comandanții lui Putin pentru a forma unități de miliție și pentru a impune voința Moscovei în Cecenia, după ce trupele s-au blocat în conflict.

Rusia și-a anuntat invadarea Ucrainei la periferia capitalei după ce a declanșat atacuri aeriene asupra orașelor și bazelor militare, în special în orașul din estul Harkov.

A trimis trupe și tancuri din trei părți într-un atac care ar putea rescrie ordinea globală de securitate post-Război Rece.

Vineri, exploziile au existat înainte de zorii zilei la Kiev, iar mai târziu s-au auzit focuri de armă în apropierea cartierului guvernamental.

 

citește și...