FOTO. Top sportive bine plătite de OnlyFans. Cine sunt atletele care fac cei mai mulți bani

10.06.2022, 19:39

OnlyFans este o aplicație de social media pe bază de abonament. Utilizatorii pot vinde sau cumpăra conținut vulgar cu sistem de plată. Nenumărați sportivi deschid conturi OnlyFans și, din punct de vedere financiar, sunt recunoscuți ca fiind mai profitabili decât profesia lor anterioară. The Sun publică un clasament al sportivelor care fac cei mai mulți bani prin această platformă. Cine sunt ele?

Paige VanZant

Această atletă americană este o luptătoare de arte marțiale mixte și concurează în divizia de greutate. Cu toate acestea, anul trecut a dezvăluit că a câștigat mai mulți bani din activitățile OnlyFans decâ  în sport.

„Când am semnat cu BKFC, am câștigat mai mulți bani decât am câștigat în întreaga mea carieră la UFC”, a spus el. “Acum câștig mai mulți bani într-o lună decât întregul meu contract cu BKFC. Este destul de nebunesc.”

Paige VanZant (Instagram @PaigeVanant

Renee Gracie

Gracie câștigă până la 14 mii de euro pe săptămână din conținutul ei de pe OnlyFans și anul trecut a depășit pragul de 5 milioane de euro în ceea ce privește veniturile.

„Îmi place OnlyFans, conceptul și modul în care mi-a schimbat viața”, a spus el pentru The Sun.

Gracie a mai spus că părăsirea curselor de motociclete în 2019 a fost „cea mai bună decizie” pe care a luat-o.

Renee Gracie (Instagram @reneegracie_fans)

Madelene Wright

Wright a fost jucătoare la clubul englez Charlton când a fost concediată pentru videoclipuri și fotografii in timp ce petrecea și bea alcool. După ce a fost demisă din club, și-a mărit averea la OnlyFans, câștigând peste 600 de mii de euro pe an.

„Îmi pot găsi propriul loc, pot călători prin lume și mă bucur de o mulțime de lux”, a spus Wright pentru The Sun.

Madelene Wright (Instagram @madelene_wright)

Pearl Gonzalez

Gonzlez este o altă luptătoare care, la fel ca VanZant, și-a început cariera pe OnlyFans. Câștigă 590 de mii de euro pe an. Sportiva americană a concurat în UFC și în prezent luptă în divizia grea a Campionatelor de lupte Invicta.

Pearl Gonzalez (Instagram @pearlgonzalez)

Erica Fontaine

Sportiva s-a născut în Miami  si a devenit populară pe rețelele de socializare când a devenit cunoscută pentru activitățile sale de pe OnlyFans, unde și-a împărtășit conținutul personal. Pe instagram are peste 600.000 de urmăritori și pe platforma respectivă a strâns 69 de aprecieri din 248 de postări.

Erica Fontaine (Instagram @erica_fontaine)

Alysha Newman

Această sportivă canadiană câștigă un milion de euro pe an. Și-a reprezentat țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Specialitatea sa este săritura cu prăjina, câștigând o medalie de bronz la Jocurile Panamericane.

Sportiva cere 30 de dolari pe lună pentru abonații care vor să-i vadă conținutul personal. Ii place foarte mult să încarce fotografii provocatoare și nu plănuiește să se oprească din a face asta.

„Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu depășim granițele, nu distrugem barierele și așteptările, nu ne vom îndepărta de ceea ce suntem cu adevărat”, spune Newman.

Alysha Newman (Instagram @alyshanewman)

Liz Cambage

Australiana este una dintre vedetele WNBA care joacă la Las Vegas Aces din 2019. Eal a denunțat problema salariilor pe care le-a primit-o în liga de baschet în februarie anul trecut.

Ea a dezvăluit că „un antrenor poate câștiga de patru ori mai mult decât cel mai bine plătit jucător”. Anul trecut a făcut saltul la OnlyFans. Potrivit TotalSportal, ea câștigă 1,5 milioane de euro pe an. La Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 a câștigat bronzul pentru Australia.

Liz Cambage (Instagram @ecambage)

 

citește și...