Pepe, teribil de marcat de moartea lui Costin Mărculescu. ”De ce aşa, de ce acum?”

12.06.2020, 10:02
Pepe, teribil de marcat de moartea lui Costin Mărculescu. ”De ce aşa, de ce acum?”
Pepe, teribil de marcat de moartea lui Costin Mărculescu. ”De ce aşa, de ce acum?”

Pepe este extrem de marcat de moartea actorului Costin Mărculescu, cu care era foarte bun prieten.

Pe contul său de socializare, Pepe a scris câteva rânduri după moartea lui Costin Mărculescu.

”Drum bun, Costine dar de ce, de ce aşa, de ce acum … de ce ???”, a fost mesajul lui Pepe.

De altfel, Pepe a anunțat că este dispus să sprijine financiar familia îndoliată, pentru înmormântare, de la cumpărarea sicriului sau a hainelor necesare, până la cele necesare parastaselor.

Și-a dorit să fie înmormântat de Pepe și Mara Bănică

Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, care a fost ultima dorință a lui Costin Mărculescu, atunci când simțea că moare. Jurnalista a povestit că la un moment dat, în trecut, când actorul s-a simțit foarte rău și a ajuns pe mâinile medicilor a lăsat un bilet prin care transmitea că vrea să fie înmormântat de către Pepe și Mara Bănică.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital”, a spus Mara Bănică, potrivit spynews.ro.

A murit înainte să împlinească 51 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct, potrivit legiștilor. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Sicriul a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

citește și...