Pepe, luat prin surprindere de una dintre fetițele lui în timpul unui live. Reacția incredibilă a artistului

10.11.2020, 11:13
Pepe, luat prin surprindere de una dintre fetițele lui în timpul unui live. Reacția incredibilă a artistului
Fetițele lui Pepe l-au sunat pe artist în timpul unui live. Cum a reacționat

În timpul unui live pe YouTube, Pepe a avut parte de o surpriză din partea uneia dintre fetițele sale.

După ce s-a separat de Pepe, Raluca Pastramă s-a mutat cu cele două fetițe ale lor, Maria și Rosa, în casa părinților ei. Pentru a ține permanent legătura cu cele două micuțe, Pepe le-a cumpărat telefoane acestora. De altfel, în timpul unui live pe care l-a făcut cu Andrei Duban pe canalul său de YouTube, Pepe a fost sunat de una dintre fiicele sale. Artistul a lăsat totul deoparte și a răspuns imediat, notează wowbiz.ro.

”Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, i-a spus Pepe lui Andrei Duban, în timp ce micuța Rosa se auza râzând în telefon. După câteva minute, Pepe i-a spus fiicei sale să se ducă să se spele și să se bage la culcare și a încheiat spunându-i că o pupă și pe ea și pe sora ei mai mare.

Pepe a încercat din răsputeri să-și salveze mariajul

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul acestei luni, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

Potrivit playtech.ro, înainte de a lua decizia de a se separa, Pepe a încercat din răsputeri să o convingă pe partenera lui de viață să mai dea o șansă mariajului lor.

“Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei. Pepe era mereu plecat, era altceva înainte, nu stăteau tot timpul împreună. El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. Cât despre infidelitate, vă garantez că din partea lui nu s-a pus problema, el o divinizează pe soția lui”, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...