Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a spus că a cunoscut-o pe Raluca Pastramă în timpul relației cu ea

10.06.2020, 11:33
Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a spus că a cunoscut-o pe Raluca Pastramă în timpul relației cu ea
Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună două fetițe, Maria și Rosa. 

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în 2011, după o relație de șapte ani, dintre care patru căsătoriți. Cei doi s-au separat cu mare scandal la vremea respectivă, iar lucrurile nu par să se fi relaxat nici în ziua de astăzi.

Solistul și bruneta s-au iubit cu patimă și au fost căsătoriți civil între 2006-2010. Au divorțat cu mare tam-tam, s-au certat în public de nenumărate ori şi apoi s-au târât prin tribunale.

Se pare că Pepe nu a putut trece peste infidelitatea Oanei, iar în 2011, chiar de ziua brunetei, aceștia au semnat actele de divorț.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat cu scandal în 2011

‘Imi pare rau de ea, de mine nu-mi pare rau. Nu am intrat cu ea in biserica si bine am facut. Am realizat mai tarziu lucrul asta si imi pare bine ca n-am facut-o. Tiriplic, ordinar, prost, cum vrea ea. Mi se rupe sufletul. Sa zica ce vrea ea sa scap cat mai repede’, spunea Pepe în martie 2011 pentru Click!

La un an după separarea de Oana, Pepe și-a găsit liniștea în brațele Ralucăi Pastramă. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună două fetițe, Maria și Rosa.

În vreme ce interpretul se declară fericit în mariajul cu Raluca Pastramă, în trecut, Oana Zăvoranu tuna și fulger despre relația lor.

Pepe s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă

Bruneta spunea că fostul ei soț s-a însurat doar din interes cu Raluca Pastramă și că ar avea mai mulți copii din flori.

‘Kate cu William sunt pistol cu apă. Gorilele s-au înghesuit ca să îi apere de mine. A zic că a fost cea mai importantă zi din viaţa lui pentru că era ziua lui. Dacă a plâns de ziua lui înseamnă că şi-a dat seama că trebuie să rămână cu ea şi a plâns. Povestea de dragoste nu e reală, nu se iubesc, dar se potrivesc. Ea, săraca, îl iubeşte, la antecedentele ei e mai greu să găsească altul’, au fost comentariile răutăcioase ale Oanei Zăvoranu după ce Pepe s-a însurat cu Raluca Pastramă.

Recent, Pepe mărturisea că o cunoscuse pe Raluca cu mult timp înainte de a se căsători cu ea. Ceea ce înseamnă că solistul a avut prima întâlnire cu mama fetițelor sale pe vremea când era în relație cu Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu nu vrea să mai știe de fostul soț

‘Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant’, mărturisea Pepe.

‘După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment’, declara Pepe.

Dacă s-a gândit cineva că Oana Zăvoranu şi Pepe vor face pace vreodată, s-a înşelat amarnic! Întrebată ce părere are despre afirmațiile fostului ei partener, actrița a avut o reacție fabuloasă la adresa lui.

‘Nu mă interesează. Mi se rupe. Nu mă mai interesează subiectul ăsta‘, ne-a spus Zăvo, în stilul caracteristic.

citește și...