Pepe, dezvăluiri despre viața de burlac. Cum se descurcă după ce s-a despărțit de Raluca Pastramă

25.12.2020, 12:58
Pepe, dezvăluiri despre viața de burlac. Cum se descurcă după ce s-a despărțit de Raluca Pastramă
Pepe, dezvăluiri despre viața de burlac. Cum se descurcă după ce s-a despărțit de Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după 8 ani de mariaj. Anunțul artistului a șocat o țară întreagă! Printr-un mesaj video, Pepe mărturisea că nu mai este împreună cu mama fiicelor sale și că are de gând să divorțeze pe cale amiabilă. 

Din nefericire, divorțul s-a transformat într-un război crunt, după ce Pepe a aflat că Raluca Pastramă îl înșela de mi bine de un an cu un bărbat de origine arabă. Solistul dezvăluia că Raluca Pastramă i-a recunoscut întâlnirea cu un alt bărbat.

După despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe s-a refugiat în muzică. Recent, el a lansat piesa ‘M-am jurat’, iar videoclipul melodiei a fost filmat chiar în vila impresionantă în care a locuit cu Raluca.

Pepe, mărturisiri incredibile de Crăciun

Într-un interviu pentru Impact.ro, interpretul latino a dat din casă și a dezvăluit cum se descurcă după ce a rămas singur-cuc.

‘Viața mea este agitată, cumva la fel ca înainte, dar altfel. Sunt foarte multe lucruri de rezolvat, sunt foarte multe lucruri de făcut. De oprit din cântat nu m-am oprit. O fac în online, miercurea cu cei mici din generația următoare, duminica alături de prieteni şi de colegi artişti. Joia este despre distracţie, despre bună dispoziţie, despre ieşit afară numai că online, separate, dar totuşi împreună, LIVE. Şi în rest multă muncă pe partea administrativă a tuturor proiectelor’, a declarat Pepe.

Anul acesta, solistul va petrece Crăciunul alături de fiicele sale. El a spus că niciodată nu a cântat de Crăciun.

‘Din punctul acesta de vedere rămân consecvent. Ca în fiecare an voi petrecere sărbătorile în familie. Niciodată nu am cântat de Crăciun, deci nu cred că tocmai anul acesta se va întâmpla ceva. Dar, de Revelion, lucrurile s-ar putea să stea altfel. Vedem, aşa că staţi cu ochii pe mine’, a mai spus el.

Ce spune Raluca Pastramă despre divorțul de Pepe

Cel care a încurajat-o pe Raluca Pastramă să renunțe la divorț și să se împace cu Pepe a fost chiar tatăl ei, Ion Pastramă. Bărbatul și-ar dori ca cei doi să se împace.

‘Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!’ , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform sursei citate mai sus.

Raluca Pastramă a răbufnit recent și a mărturisit că nu ar vrea ca părinții ei să mai fie implicați în despărțirea de Pepe. Bruneta le-a dat peste nas celor care i-au criticat familia.

‘Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!’, a declarat Raluca Pastramă.

citește și...