Ce pretenții financiare are Raluca Pastramă în urma divorțului de Pepe! Cei doi soți și-au declarat război

09.12.2020, 21:12
Ce pretenții financiare are Raluca Pastramă în urma divorțului de Pepe! Cei doi soți și-au declarat război
Ce pretenții financiare are Raluca Pastramă în urma divorțului de Pepe!

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, iar divorțul se anunță unul cu mare scandal. 

Cei doi soți sunt departe de a avea o separare legală civilizată! Toate astea se întâmplă din cauza averii pe care o au de împărțit. Pepe și Raluca Pastramă au început o luptă încrâncenată pe grădiniţa privată.

În vreme ce Raluca o revendică în totalitate, solistul ar avea pretenții la jumătate din cheltuielile pe care le-a făcut pentru a-i îndeplini dorințele soției, scrie Click!

Pepe și Raluca Pastramă se războiesc la tribunal

În urmă cu trei ani, Pepe și Raluca Pastramă au pus bazele unei afaceri. Este vorba despre o grădiniţă privată, ”Rosa Maria”.

Clădirea imensă este situată în zona Bucur Obor şi i-a aparţinut lui Nelu Pastramă, însă a fost cumpărată cu credit, de către Pepe, la preţul de 450.000 de euro. La început, vila avea peste 10 camere, dar a fost reamenajată pentru a crea spațiu mai mare.

La vremea respectivă, Pepe mărturisea că ideea deschiderii unei grădinițe a fost a Ralucăi Pastramă.

‘A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă, iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu.

I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school’, spunea artistul în toamna lui 2017.

Pepe a investit în grădinița privată a Ralucăi Pastramă

Din nefericire, cei doi soți au ajuns să se despartă, iar acum se se războiesc la tribunal pe grădiniță. Se pare că Raluca și-ar dori ca afacerea să o preia ea în totalitate, însă Pepe are și el pretenții la jumătate din business după ce a investit peste 200.000 de euro, bani luați cu împrumut de la bancă.

”În acte, Pepe nu figurează cu vreun statut, însă el poate dovedi implicarea în acest proiect cu ajutorul altor acte doveditoare, care l-ar putea ajuta să fie despăgubit”, au povestit pentru Click! apropiaţi ai familiei.

 

citește și...