Pepe a recunoscut relația cu noua iubită: “Suntem foarte la început”! Ce spune Yasmine despre povestea lor de iubire

16.06.2021, 10:50
Pepe a recunoscut relația cu noua iubită: Suntem foarte la început! Ce spune Yasmine despre povestea lor de iubire

Pepe nu se mai ascunde și și-a asumat relația cu tânăra Yasmine Ody, alături de care a fost surprins zilele trecute. 

În urmă cu aproape patru luni, artistul divorța de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă. Se pare că despărțirea nu l-a afectat atât de mult, iar acum iubește din nou cu patimă.

Recent, cei doi amorezi au fost surprinși în timp ce se sărutau cu foc, într-un restaurant din Capitală. Mai mult de atât, Pepe a postat pe pagina sa de Instagram filmulețe cu dovada relației.

Pepe și-a dat relația pe față

“Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe pentru Click!

Și noua lui iubită, Yasmine, a fost la fel de rezervată ca solist în declarații.

“Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a mărturisit și bruneta.

Raluca Pastramă a vorbit deschis despre imaginile în care Pepe, fostul ei soț, apare în compania altei femei, pe nume Yasmine.

‘Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!’, a spus Raluca pentru playtech.ro.

citește și...