Pentru cine s-a mutat Irina Rimes definitiv din România. Solista locuiește acum în Franța

12.02.2021, 13:20
Pentru cine s-a mutat Irina Rimes definitiv din România. Solista locuiește acum în Franța
Pentru cine s-a mutat Irina Rimes definitiv din România. Solista locuiește acum în Franța

Irina Rimes a luat decizii radicale la început de an! Artista originară din Republica Moldova i-a surprins pe toți, după ce a anunțat că a decis să se mute definitiv din România. 

Se pare că Irina Rimes este foarte categorică în hotărârea sa. Solista a decis să părăsească România pentru că s-a îndrăgostit și a făcut un compromis de dragul iubitului său.

Irina Rimes s-a mutat în Franța de dragul iubitului

Irina Rimes a pus punct relației cu toboșarul Alexandru Badea, iar acum iubește din nou. Solista s-a amorezat de un francez, care activează tot în domeniul muzical. Conform Unica.ro, tânărul se numește David Goldcher și a mai apărut în video-urile artistei, în trecut.

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat deja împreună, cu chirie, într-o locuință superbă dintr-un oraș francez. În plus, Irina Rimes a semnat cu o nouă casă de discuri.

‘După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie’, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

Irina Rimes a fost căsătorită

În 2017, Irina Rimes a divorțat de colegul ei de studio, Andi Bănică. Conform Antena Stars, Andi Bănică ar fi înşelat-o pe Irina cu o contabilă, pe care a lăsat-o însărcinată de două ori. După despărţire, Irina şi Andi au rămas în relaţii civilizate.

‘La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi.

A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut’, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu Nica – Andi Bănică pentru Cancan.ro.

citește și...