Irina Rimes, dezvăluiri de la începuturile carierei. ”Banii îi făceai din nunți, nu din concerte”

28.09.2020, 09:19
Irina Rimes, dezvăluiri de la începuturile carierei. ”Banii îi făceai din nunți, nu din concerte”
Irina Rimes, dezvăluiri de la începuturile carierei. ”Banii îi făceai din nunți, nu din concerte”

Cântăreața Irina Rimes, în vârstă de 29 de ani, a făcut dezvăluiri despre începuturile carierei sale.

Irina Rimes a acordat un interviu pentru revista Elle, în care a explicat cum s-a descurcat la începutul carierei sale în Republica Moldova. Artista a afirmat că făcea piese pentru a a fi cunoscută și pentru a lua mai mulți bani la o nuntă.

„În general, în Moldova nu vezi perspectiva, pentru că ori se fac bani puțini din muzică, ori trebuie să muncești de zece ori mai mult, pentru că nu există o industrie propriu-zisă. Trebuie să te descurci cumva. Și de unde să începi, ce să faci? (…) Acolo munceam și scoteam piese ca să fiu cunoscută pentru a lua mai mulți bani la o nuntă, pentru că banii îi făceai din nunți, nu din concerte”, a dezvăluit Irina Rimes pentru sursa mai sus-menționată.

„Norocul meu a fost că m-am născut ca mama, care e o persoană foarte flexibilă și care evoluează, așa că am evoluat ca să înțeleg anumite lucruri și să fiu confortabilă cu cine sunt. Și în momentul în care mi-am dat seama de asta, lucrurile s-au aranjat. Dar până atunci am fost într-o căutare continuă. De sine, de stil, de tot”, a adăugat cântăreața.

Irina Rimes nu se consideră influencer

În interviul respectiv, Irina Rimes a vorbit și despre rețelele socializare, explicând că nu și-a propus să devină influencer.

„Nu sunt aici ca să influențez oameni. Desigur, am un cont de Instagram pe care încerc să-l folosesc cât mai eficient posibil, pentru că în momentul în care ai niște urmăritori automat ai și o mare responsabilitate de a răspândi niște valori frumoase, dar nu a fost ăsta niciodată motivul principal. Nu am vrut să educ oamenii sau să atrag oamenii. Totul s-a învârtit în jurul muzicii”, a declarat artista.

citește și...