Greutățile prin care a trecut Irina Rimes. ”Aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic”

15.09.2020, 13:38
Greutățile prin care a trecut Irina Rimes. ”Aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic”
Greutățile prin care a trecut Irina Rimes. ”Aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic”

Irina Rimes a făcut dezvăluiri din viața ei. vedeta a vorbit și despre perioadele mai dificile prin care a trecut.

Cântăreața Irina Rimes, a trecut prin multe greutăți înain te de a deveni celebră. S-a confruntat cu probleme financiare, după cum a mărturisit într-un interviu pe care l-a acordat pentru Adevărul.

”N-am perioade negre de care să-mi aduc aminte şi să zic: „Vai, ce bine că am ieşit de acolo“. Înainte de „Visele“ nu eram OK financiar, aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergeam cu Andi (n.r. – Bănică), soţul meu, într-un magazin mare, unde totul e mai ieftin, căutam cele mai ieftine chestii şi umpleam trei pungi cu chipsuri şi tot felul de dulciuri. Când ajungeam acasă, eram foarte mulţumiţi”, a povestit vedeta.

Cântăreața din Republica Moldova și-a amintit și de perioada când mergea cu o mașină ruginită în călătorii.

”Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot. Săraca maşină, mai mult de 60 de kilometri pe oră nu ducea, dar noi eram fericiţi în ea. Ţin minte cum mergeam noaptea şi ascultam concerte; la Radio România Actualităţi era o emisiune de la 2.00 la 3.00, în care se vorbea despre Bruce Springsteen, Madonna, Sting. Atunci am făcut piese şi le-am vândut în Republica Moldova, ca să avem bani de trăit. N-am visat că o să fiu supercunoscută, că o să am concerte şi că o să ajung în juriu la „Vocea României“. Era un vis un pic intangibil, dar mereu am sperat”, a mai spus artista.

Ce a afectat-o când s-a mutat în România

Irina Rimes a mărturisit ce i-a lipsit atunci când a decis să se mute în România.

”Da, când eram singură acasă. Soţul meu era plecat în Moldova şi lucra la un radio. Când te duci într-o altă ţară, îţi lipsesc lucrurile de acasă: mâncarea, prietenii, discuţiile, atmosfera. Am făcut naveta de la 14 ani (n.r. – de la Floreşti la liceul din Soroca) şi îmi plăcea, pentru că mă simţeam independentă.

La 18-19 ani, am început să lucrez şi să fac primii bani, dar nu se poate numi independenţă când te sună mama de zece ori pe zi să te întrebe unde eşti şi să-ţi zică să mergi acasă. Cu adevărat independentă am fost când am ajuns în România. Orice schimbare, chiar dacă vine şi cu rele, tot binevenită e”, a explicat cântăreața.

citește și...