Pe cine vede Anisia Gafton câștigător la ”Ferma”. ”Harnic băiat să-l ai la casa omului”

01.10.2020, 12:04
Pe cine vede Anisia Gafton câștigător la ”Ferma”. ”Harnic băiat să-l ai la casa omului”
Pe cine vede Anisia Gafton câștigător la ”Ferma”. ”Harnic băiat să-l ai la casa omului”

Anisia Gafton a făcut declarații despre emisiunea ”Ferma”, dar a și spus pe cine vede ea căștigător la show-ul respectiv.

Anisia Gafton a fost una dintre vedetele care au concurat în acest sezon la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Aceasta a fost prima eliminată din competiție. Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența de la ”Ferma”.

”Am ieșit prima. Ce s-a întâmplat. Am avut un duel cu Elena și am pierdut la acel duel”, a spus ea.

Anisia Gafton a vorbit și despre colegii ei de la ”Ferma”.

”Cel mai leneș concurent din Ferma… Puturosul, dar și eu am fost puturoasă câteodată, dar mai leneș așa cred că e Elena, care m-a eliminat pe mine. La băieți, Gabi”, a afirmat ea.

”Un concurent foate muncitor e Andrei Stoica. Foarte muncitor. Cu toate că ea fermierul șef făcea de toate. Harnic băiat să-l ai la casa omului… Sincer, m-am uitat la toată lumea și din câte am văzut și am analizat cu mintea mea și cred că am dreptate pe Andrei Stoica îl văd câștigător. Mi-a intrat la suflet. De câte ori m-a ajutat. Îmi zicea că-s frumoasă și nemachiată și asta m-a uns pe suflet, bineînțeles. Este căsătorit, dar ce nu poți să faci complimente unei fete? Încuraja fetele, era lider, știa cum să se poarte ca să nu te superi”, a spus Anisia Gafton.

Ce spune despre relația dintre Viviana Sposub și Geroge Burcea

Anisia Gafton a comentat și despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea, între care s-a înfiripat o idilă la emisiunea ”Ferma”.

”Eu cred că amândoi sunt foarte îndrăgostiți. Am văzut așa sclipiri în ochi. E sentiment acolo, e ceva frumos care se întâmplă între ei doi. Eu așa cred. Îi văd împreună”, i-a spus Anisia Gafton prezentatorului Cătălin Măruță.

 

citește și...