Anisia Gafton, după ce a fost eliminată de la ”Ferma”. ”M-am uitat la fețele lor și am zis: finalistă sunt, îi bat pe ăștia. Și… am ieșit prima”

21.09.2020, 12:56
Anisia Gafton, după ce a fost eliminată de la ”Ferma”. ”M-am uitat la fețele lor și am zis: finalistă sunt, îi bat pe ăștia. Și... am ieșit prima”
Anisia Gafton, după ce a fost eliminată de la ”Ferma”. ”M-am uitat la fețele lor și am zis: finalistă sunt, îi bat pe ăștia. Și... am ieșit prima”

Anisia Gafton a făcut declarații după ce a fost eliminată de la show-ul de televiziune ”Ferma,”, transmis de postul de televiziune Pro TV.

Anisia Gafton, care a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Românii au talent”, a fost una dintre vedete care au făcut parte din noul sezon al show-ului ”Ferma”.  După ce a pierdut duelul de eliminare în fața Elenei Chiriac la emisiunea ”Ferma”, Anisia Gafton a primit o veste neașteptată: poate lupta contra unui bandit pentru un loc în competiție. După ce a stat pe gânduri, a provocat-o pe Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă, însă a pierdut și a fost eliminată din competiția de la Pro TV.

După eliminarea din competiția de la Pro TV, Anisia Gafton a făcut câteva declarații despre proiectul în care a fost implicată la Pro TV.

Actriţa de stand-up comedy spune că avea o mare încredere în ea și că nu se așteptasă iasă din competiție.

”L-am văzut pe Andrei Stoica, într-adevăr mușchiulețul, mușchiuleț, păstrămioară, păstrămioară… Băi, deci nu-mi era frică de el, pentru că eu știu că sunt forțoasă și știu că sunt în stare de orice. I-am văzut pe toți, m-am uitat la fețele lor și am zis: ”finalistă sunt, îi bat pe ăștia!” și…am ieșit prima”, a mărturisit Anisia Gafton, citată de protv.ro.

Anisia Gafton a comentat și cele mai amuzante momente din competiție, dar și-a spus și părerea despre concurenții rămași.

”Anda Adam a zis să nu comentez de ea că mă bate. Ați văzut cum dădea la unt acolo, poate așa dădea și la mine în față”, a mai spus ea.

Ce spunea Anisia Gafton când a intrat în ”Ferma”

”Nu am stat pe gânduri și am acceptat să vin la Ferma pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experiența trăită acolo, dar și pentru provocări”, a declarat ea.

Vedeta mărturisea, într-un interviu, care erau principalele temeri pe care le avea în legătură cu participarea la emisiunea ”Ferma”.

„Foamea e prima, deși eu sunt obișnuită cu dietele. Apoi faptul că nu mă pricep să fac treburile gospodărești la perfecție. Ah… și imprevizibilul, faptul că nu știi ce o să se întâmple. Dar… voi merge cu valul”, mai spunea Anisia Gafton.

 

citește și...