Ce a dezvăluit Viviana Sposub după sărutul cu George Burcea. ‘Dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la…’

11.09.2020, 15:26
Ce a dezvăluit Viviana Sposub după sărutul cu George Burcea. 'Dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la...'
Ce a dezvăluit Viviana Sposub după sărutul cu George Burcea. 'Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la...'

Apropierea dintre Viviana Sposub și George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan, a creat vâlvă în mediul online. Cei doi concurenți de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’ s-au sărutat pasional încă din prima ediție, marți (8 septembrie).

După aceste gesturi, toți au speculat că între Viviana Sposub și George Burcea s-a înfiripat o idilă. Tânăra de 23 de ani a decis să lămurească lucrurile în această privință. Fosta co-prezentatoare de la ‘Vorbește lumea’ a explicat ce s-ar întâmpla dacă s-ar implica într-o relație amoroasă pe parcursul emisiunii ‘Ferma’.

Viviana Sposub s-a sărutat cu George Burcea, la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’

Viviana Sposub s-a arătat deranjată de faptul că lumea a cuplat-o cu George Burcea. Actorul este singur de câteva luni de când s-a despărțit de Andreea Bălan, mama fetițelor sale.

‘N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit’, a spus Viviana Sposub.

Rămâne de văzut pe viitor dacă Viviana şi fostul soţ al Andreei Balan s-au îndrăgostit la filmările de la ‘Ferma’ sau nu.

Viviana Sposub s-a despărțit de Ionuţ Rusu

La începutul acestui an, Viviana a fost surprinsă în timp ce se săruta cu comediantul Ionuţ Rusu. La scurt timp, bărbatul a confirmat că se iubește cu vedeta de la PRO TV. Din păcate, relația lor nu a rezistat prea mult.

‘Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis’, spunea Ionuţ Rusu, pentru Cancan.ro.

George Burcea, mesaj emoționant pentru fosta soție

George Burcea și-a deschis sufletul în a doua ediție a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’. Actorul a făcut destăinuri despre problemele cu care s-a confruntat pe plan personal în ultimele luni.

Într-un video de câteva minute, celebrul actor a vorbit despre cele două fiice ale sale, Ela Maya și Clara Maria, dar și despre căsnicia pe care a avut-o cu Andreea Bălan.

George Burcea a recunoscut că nu își va șterge tatuajul pe care îl are pe mână cu artista, precizând că ‘Andreea e mama copiilor mei’.

‘Am un tatuaj cu ele. Aici este invitația de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ela și Clărița. Aici mai am un tatuaj cu mine și cu soția mea. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. Acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să îl șterg dacă mă despart de ea’, a declarat George Burcea, la PRO TV.

 

citește și...