Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu că i-a furat identitatea în mediul online. ”Am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate”

22.08.2022, 11:31
Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu că i-a furat identitatea în mediul online. ”Am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate”
Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu că i-a furat identitatea în mediul online

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, s-a lovit de o situație extrem de neplăcută în urmă cu câteva zile. Acesteia i-a fost spart contul de Instagram. Aceasta acuză un cunoscut că a făcut acest lucru. ”Am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu s-a confruntat zilele trecutre cu o situație extrem de neplăcută. Vedetei i-a fost spart contul de Instagram, pe pagina respectivă apărând fotografii cu actualul ei partener de viață, George, și cu fosta lui soție, care nu mai este în viață.

Adriana Bahmuțeanu susține că știe cine este persoana care i-a spart contul de Instagram și a cerut ajutorul DIICOT. Ar fi vorba despre artistul grec Nikos Papadopoulos, cu care vedeta a avut o relație în trecut.

Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu că i-a furat identitatea în mediul online. ”Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează”

 

”Îi doresc tot binele din lume acestui om, să fie la fel de fericit cât sunt și eu astăzi, și mi-aș dori să îngroape securea războiului, pentru că în continuare mă șicanează. Dacă el crede că este mai presus de autoritățile statului, de poliție sau procurori, asta vom mai vedea. Deocamdată, repet, este o anchetă penală în desfășurare și, dacă chiar nu se consideră vinovat, ar putea să-mi dea parolele înapoi”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România. Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu”, a adăugat aceasta.

„Eu nu cred că el a obținut un avantaj de imagine în momentul în care i-am impus un ordin de restricție. Nu cred că-i aduce vreun beneficiu ce face! M-a hărțuit, mi-a pus coroane mortoare la ușă. Eu nu am vrut să apar în presă cu toate astea”, a încheiat vedeta.

citește și...