Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec. Ce a dezvăluit despre Nikos Papadopoulos

17.06.2021, 11:07
Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec. Ce a dezvăluit despre Nikos Papadopoulos
Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec. Ce a dezvăluit despre Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu și grecul Nikos Papadopoulos s-au despărțit! Cei doi au convenit să se despartă de comun acord, din moment ce relația nu mai funcționa de ceva vreme.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că a convenit cu Nikos Papadopoulos să ia o pauză în relație. Bruneta a recunoscut că relația lor începuse să se erodeze de ceva timp.

Adriana Bahmuțeanu este din nou singură

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Fosta soție a lui Prigoană nu a dezvăluit, însă, motivele care au dus la despărțire.

„Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești, să-i spui uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a divorțat cu scandal de Silviu Prigoană

Recent, Adriana Bahmuțeanu și fostul său soț, omul de afaceri Silviu Prigoană, s-au certat în direct la o emisiune de televiziune.

Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când sunt zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

”Nu toate deciziile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta”, a spus Silviu Prigoană, citat de spynews.ro. ”Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public”, a mai spus omul de afaceri despre fosta sa soție.

citește și...