Pavel Bartoș se destăinuie. ”Am fost de la zidar, ospătar, vânzător de mărțișoare”

16.04.2021, 12:27
Pavel Bartoș se destăinuie. ”Am fost de la zidar, ospătar, vânzător de mărțișoare”
Pavel Bartoș se destăinuie. ”Am fost de la zidar, ospătar, vânzător de mărțișoare”

Pavel Bartoș a făcut mărturisiri despre viața sa într-un interviu.

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș a acordat un interviu pentru revista Avantaje, în care, printre altele, a vorbit despre meseriile pe care le-a practicat de-a lungul anilor. Acesta a dezvăluit și ce anume i-ar fi plăcut să fie dacă nu era actor. ”Mi-am demonstrat de-a lungul timpului că sunt capabil să mă adaptez. Am fost de la zidar, ospătar, vânzător de mărțișoare… le-am făcut pe toate și cred că m-aș putea adapta. Dar dacă ar fi să aleg, mi-ar plăcea să fiu cântăreț de operă”, a spus acesta.

Întrebat despre regretele pe care le are, actorul a afirmat: ”Nu am timp de regrete. Pot să am într-un anumit moment ceva la care să mă gândesc, dar nu am răgaz pentru așa ceva. Și nu există un mare regret. Sunt suma eșecurilor și realizărilor mele. Normal că îți dorești ca cei dragi ție să fie nemuritori, dar acest lucru e imposibil”.

Unul dintre cele mai dificile momente din viața lui Pavel Bartoș

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru adevarul.ro, Pavel Bartoș și-a amintit de un moment dificil prin care a trecut ca actor, fiind nevoit să filmeze în ziua în care a pierdut-o pe mama sa.

”Da, de exemplu, când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua. Erau deja 30 de oameni la filmarea aia şi n-am putut s-o amân. Aşa că m-am dus şi-am filmat”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

Actorul a afirmat și că i s-a întâmplat și să joace pe scenă în momente de fericire din viața sa. ”S-a întâmplat să joc şi în cazuri fericite. Primul meu copil s-a născut când aveam premieră, „Chip de foc“, în regia lui Felix Alexa. Ţin minte că, înainte de spectacol, am sunat-o pe soţia mea, care era la spital, şi i-am zis: „Nu naşti până n-ajung“. Şi nu a născut. Am terminat spectacolul la ora 22.00 şi la ora 23.55 a născut”, a mai spus el.

citește și...