Pavel Bartoș, despre prietenia cu Smiley. ”„Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”

24.05.2021, 16:32
Pavel Bartoș, despre prietenia cu Smiley. ”„Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”
Pavel Bartoș, despre prietenia cu Smiley. ”„Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș a făcut declarații despre colegul și bunul său prieten Smiley.

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”.

Pe cei doi îi leagă o frumoasă relație de prietenie, despre care Pavel Bartoș a făcut declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Pavel Bartoș, despre prietenia cu Smiley.  ”Am enorm de multe întâmplări cu el”

Întrebat dacă s-a împrietenit din prima cu Smiley sau nu, Pavel Bartoș a declarat: ”Ne-a fost foarte greu, enorm de greu, primele două minute și 38 de secunde. În minutul 2 și 39 eram, nu știu cum, că nu găsesc nicio explicație, prietenii care suntem și astăzi. Nici acum nu am nicio explicație de ce ne-a fost atât de greu primele două minute și 38 de secunde și de ce am devenit atât de buni prieteni următorii 100 de ani”.

Pavel Bartoș a mărturisit că are foarte multe amintiri cu Smiley.

”Am enorm de multe întâmplări cu Smiley. Când mă gândesc și acum la toate preselecțiile făcute împreună, la toată bucuria pe care o aveau oamenii atunci când ne întâlneau… Toți voiau să ne cinstească, să ne ducă în locuri extraordinare, pentru că știau că suntem oameni care se bucură de viață. În timpul filmărilor, am fost de multe ori la limita marilor accidentări, dar uite că am trecut cu bine. Îmi vin în minte de la momentele extraordinare în care eu am devenit tătic pentru a doua și a treia oară, iar el pentru prima dată. Sunt mult prea multe ca să pot alege doar una!”, a mai spus actorul și prezentatorul de televiziune.

 

citește și...