Pavel Bartoș dă detalii despre Smiley, care urmează să devină tătic. ”Să nu trăiască într-un stres”

26.09.2020, 12:14
Pavel Bartoș dă detalii despre Smiley, care urmează să devină tătic. ”Să nu trăiască într-un stres”
Pavel Bartoș dă detalii despre Smiley, care urmează să devină tătic. ”Să nu trăiască într-un stres”

Actorul Pavel Bartoș a vorbit despre bunul său prieten, Smiley, care urmează să devină tătic pentru prima oară.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Pavel Bartoș a vorbit despre Smiley, colegul și prietenul său, pe care Gina Pistol urmează să-l facă tătic pentru prima oară.

”Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul.

Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a declarat Pavel Bartoș.

Întrebat dacă va fi nașul bebelușului lui Smiley și al Ginei Pistol, Pavel Bartoș a explicat:

”Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită”

Ce spune Pavel Bartoș despre ”Românii au talent”

Pavel Bartoș prezintă la Pro TV emisiunea ”Vocea României”, dar și ”Românii au talent”, proiect unde îl are coleg de prezentare pe Smiley. Actorul a detaliat cum a ajuns să prezinte ”Românii au talent”.

”Sigur că a fost și o mare doză de noroc aici. Am avut șansa să dau peste un producător extraordinar, Mona Segall, care a crezut în mine, care a crezut în cuplul de prezentatori: Smiley – Pavel Bartoș. Nu știu câți ar fi crezut la început că noi am putea forma acest cuplu de prezentatori. Dar ea da.

Dar nici aici nu s-a întâmplat peste noapte. Ea m-a format vreo doi ani de zile pentru asta și m-a testat. Am lucrat cu ea pe programe de Revelion, la Dansez pentru tine, și la un moment dat a zis că sunt omul potrivit pentru acel format, Românii au talent.

Pe de altă parte, am colegi care în facultate erau mai buni decât mine, dar cumva s-au pierdut pe drum, au rămas. Deci, depinde foarte mult și de șansă, dar șansa ți-o mai și forțezi”, a declarat pavel bartoș într-un recent interviu.

citește și...