Ce pantaloni au purtat Pavel Bartoș și Smiley la finala ”Românii au talent”. Imaginile care au devenit virale!

31.05.2020, 10:29
Ce pantaloni au purtat Pavel Bartoș și Smiley la finala ”Românii au talent”. Imaginile care au devenit virale!
Ce pantaloni au purtat Pavel Bartoș și Smiley la finala ”Românii au talent”. Imaginea care a devenit virală!

După finala ”Românii au talent”, ținutele prtate de prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley au făcut senzație în mediul online.

Finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc vineri, 29 mai. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

Prezentatorii emisiunii ”Românii au talent” au făcut senzație în mediul online după ce au postat, pe conturile lor de socialirae, imagini în care apar cu întreaga ținută pe care au avut-o la show. Dacă în partea de jos au arătat impecabil, cu sacou și cămașă, pantalonii celor doi au atras imediat atenția.

Pavel Bartoș și Smiley au dorit să le arate fanilor ce purtau în partea de jos, cea care nu se vedea la televizor.


Imaginile au devenit virale

Pavel Bartoș și Smiley au postat pe Instagram mai multe fotografii realizate în culise la ”Românii au talent”, lăsând să se vadă că erau îmbrăcați în pantaloni scurți, respectiv trei sferturi. Pe pagina lui Pavel Bartoș, imaginea a strâns peste 7.000 de like-uri, în timp ce pe contul lui Smiley s-au adunat peste 23.000 de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

hai pe @protv_romania . e Finala @romaniiautalent ?

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Ce au comentat internauții la vederea ținutelor

”Auziți, bre, nu v-a ajuns materialul și de pantaloni?”, ”Pe plajă e finala?”, ”Pantalonii ăia fac totul”, ”La costum cu pantaloni scurți”, ”Nu vă stă bine cu pantalonii ăia scurți”, ”Mocasini cu pantaloni scurtți???”, ”Cei ai tari pantaloni”, ”parcă sunteți neterminați cu pantalonii ăia”, ”Dar de la o prezenbtare la alta pantalonii intră la apă?”, ”O, da’ ce fashion sunteți!”, ””Vai, ce ”eleganți” sunteți!”, ”Totuși, cine vă îmbracă așa?”, ”Mă gândeam eu că e ceva în neregulă”, au fost mesajele internauților pe conturile de socializare ale lui Pavel Bartoș și Smiley.

citește și...