FOTO / Paula Seling dă detalii despre stilul ei de viață. ”Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani”

28.09.2022, 10:57
FOTO / Paula Seling dă detalii despre stilul ei de viață. ”Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani”
Paula Seling dă detalii despre stilul ei de viață

Cântăreața Paula Seling, în vârstă de 43 de ani, este una dntre cele mai seducătoare apariții de pe scena muzicală din   țara noastră. Vedeta arată extraordinar de bine și atrage umediat atenția cu frumusețea ei. Artsta a dat detalii despre stilul său de viață. ”Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani”, a detaliat aceasta.

Paula Seling este o apariție extraordinar de frumoasă pe scena artistică din țara noastră. Vedeta captează imediat atenția nu doar cu talentul ei, ci și cu frumusețea sa și cu silueta impecabilă pe care o afișează.

De ani de zile, Paula Seling este vegană. Despre stilul său de vață a oferit artista detalii pentru revista Viva.

Paula Seling dă detalii despre stilul ei de viață. ”M-am simțit foarte bine și am văzut că e un beneficiu pentru organism”

”Sănătatea mea a avut de câștigat, energia mi-a crescut enorm, am poftă de viață și satisfacția că pot să fac ceva pentru a ajuta lumea”, a comentat Paula Seling despre stilul vegan pe care l-a adoptat.

”Nu sunt în măsură să dau sfaturi. Este o alegere a fiecăruia. Eu am început ținând posturile. M-am simțit foarte bine și am văzut că e un beneficiu pentru organism. Apoi, am vizionat un film despre industria cărnurilor, cum sunt tratate animalele în ferme și am decis să nu mai fiu parte din așa ceva. Nu le cer nici celor din familie, nici prietenilor să facă precum fac eu. Pur și simplu, am vrut să fie aportul personal. Dar dacă își doresc asta, să nu înlocuiască produsele animale cu carbohidrați și produse procesate. Să le înlocuiască cu legume, cu crucifere, frunze (spanac, ruccola etc.), să mănânce semințe, să ia B12 și probiotice, după prescripția medicului”, a adăugat cântăreața.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a declarat Paula Seling.

citește și...