Paula Chirilă, luată cu ambulanța de la emisiunea ”Xtra Night Show”

20.01.2021, 10:21
Paula Chirilă, luată cu ambulanța de la emisiunea ”Xtra Night Show”
Paula Chirilă, luată cu ambulanța de la emisiunea ”Xtra Night Show”

Actrița Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța de la emisiunea ”Xtra Night Show”, difuzată de postul de televiziune Antena Stars.

Începând din data de 11 ianuarie 2021, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, ”Xtra Night Show” poate fi urmărită la postul de televiziune Antena Stars. În noul sezon, Dan Capatos și Cătălin Bordea au o nouă colegă. Este vorba despre actrița Paula Chirilă. Zilele trecute, Paula Chirilă i-a ținut locul la cârma emisiunii lui Dan Capatos.

Potrivit spynews.ro, în data de 20 ianuarie 2021, Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța, de urgență, direct din platoul emisiunii ”Xtra Night Show”. Actrița acuza dureri în zona abdominală încă de la începutul emisiei.  După aproape două ore, Paula Chirilă nu a mai suportat durerile, astfel că un echipaj al ambulanței s-a prezentat pentru a o prelua pe actriță. Aceasta urmează să fie supusă unui control medical pentru a se stabili care sunt cauzele stării sale de rău.

Paula Chirilă a fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă, în vârstă de 45 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune.

De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

Paula Chirilă a fost asistentă medicală

Paula Chirilă a lucrat, cu ani în urmă, ca asistentă medicală. Despre acea perioadă din viața ei a vorbit vedeta pentru okmagazine.ro.

Vedeta a lucrat la Spitalul de Urgență după ce a terminat liceul sanitar.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani”, mărturisea Paula Chirilă.

citește și...