Paula Chirilă, despre viața sa sentimentală. ”E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine”

31.01.2022, 15:32
Paula Chirilă, despre viața sa sentimentală. ”E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine”
Paula Chirilă, despre vața sa sentimentală. ”E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine”

Actrița și prezentatoarea de televiziune Paula Chirilă, în vârstă de 46 de ani,a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Vedeta a fost întrebată dacă în prezent este implicată într-o relație. ”E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine”, a mărturisit Paula Chirilă într-un interviu.

Paula Chirilă este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public. În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla. Vedeta a trecut printr-un moment dificil, când a pierdut o sarcină.

Paula Chirilă a vorbit despre viața sa sentimentală pentru revista Viva. Întrebată despre actualul său partener, vedeta a răspuns: ”Dacă am învățat ceva în ultimii ani este că trebuie să păstrez misterul asupra acestui aspect din viața mea și să îmi trăiesc viața personală departe de ochii lumii. E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine… Nu mă interesează să joc rolul misterioasei, vreau doar să-mi trăiesc viața personală așa cum cred eu de cuviință, fără să mă intersectez cu părerile nimănui, fie ele pro sau contra”.

Paula Chirilă, despre viața sa sentimentală. Ce a spus despre relația pe care a avut-o cu un bărbat mai tânăr ca ea

La un moment dat, Paula Chirilă a avut o relație cu un bărbat cu 16 ani ma tânăr ca ea.

”Nu cred că a fost o dragoste specială, n-aș putea-o numi așa nici pe departe. Ce face o dragoste să fie specială se bazează pe alte criterii și niciodată diferența de vârstă nu a contat pentru mine, fie că este în sus, fie că este în jos. Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să-ți spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul”, a mai declarat actrița.

citește și...