Momentele dificile prin care a trecut Paula Chirilă. ”Da, am pierdut o sarcină”

07.12.2021, 15:28
Momentele dificile prin care a trecut Paula Chirilă. ”Da, am pierdut o sarcină”
Momentele dificile prin care a trecut Paula Chirilă. ”Da, am pierdut o sarcină”

Actrița și prezentatoarea de televizine Paula Chirilă, în vârstă de 46 de ani, a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute din viața sa. Vedeta a trecut prin momente dificile în trecut. ”Da, am pierdut o sarcină”, a spus Paula Chirilă într-un interviu. Actrița a fost căsătorită și are o fetiță care se numește Carla.

Paula Chirilă este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla. Vedeta a trecut printr-un moment dificil, când a pierut o sarcină.

Momentele dificile prin care a trecut Paula Chirilă. ”La următoarea sarcină am făcut permanent această analiză”

”Da, am pierdut o sarcină, în stadiu foarte mic, pentru că eu am RH-ul negativ, iar fostul soţ, pozitiv. Medicii ne-au spus că, în mod cert, sarcina avea RH-ul pozitiv, ca al fostului meu soţ, şi atunci organismul meu a respins sarcina. La următoarea sarcină am făcut permanent această analiză, ca să văd dacă nu cumva se va întâmpla la fel, dar nu a fost cazul”, a mărturisit Paula Chirilă pentru revista Viva.

Întrebată despre ce consideră că are nevoie un copul pentru a fi fericit, actrița a răspuns: ”De dragoste! Şi toate deciziile care se iau în privința lui să fie mânate doar de dragoste, nu de neîmplinirea unui părinte, nu de dorinţa de control asupra vieţii cuiva. Doar de dragoste şi de dorinţa de a-i fi bine copilului, ăsta e drive-ul meu. O iubesc pe Carla cum nu am crezut că poate exista iubire. N-am crezut că pot simţi aşa ceva! E mai presus de cuvinte, de raţiune, de tot, părinţii ştiu despre ce vorbesc”.

Paula Chirilă a fost asistentă medicală

Paula Chirilă a lucrat, cu ani în urmă, ca asistentă medicală. Despre acea perioadă din viața ei a vorbit vedeta pentru okmagazine.ro. Vedeta a lucrat la Spitalul de Urgență după ce a terminat liceul sanitar.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani”, mărturisea Paula Chirilă.

citește și...