Paul Ipate face mărturisiri. ”Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau”

09.08.2021, 09:56
Paul Ipate face mărturisiri. ”Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau”
Paul Ipate face mărturisiri. ”Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau”

Actorul Paul Ipate, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre familia sa. Acesta formează un cuplu cu Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, împreună cu care are o fetiță. Jojo mai are un băiat dintr-o relație anterioară. În cadrul unui podcast, Paul Ipate a afirmat că nu își mai dorește copii. ”Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau”, a spus artistul.

Paul Ipate formează un cuplu foarte unit împreună cu Jojo. Cei doi au împreună o fetiță, Zora.

În cadrul unui podcast, actorul a afirmat că partenera lui de viață și-a mai dorit copii, însă el nu mai vrea acest lucru.

Paul Ipate face mărturisiri. ”Sunt egoist din punctul ăsta de vedere”

La podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Paul Ipate a vorbit despre viața de familie.

„Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale. Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam”, a declarat actorul, potrivit tvmania.ro.

Paul Ipate formează un cuplu cu Jojo de șapte ani

Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 13 iulie anul acesta, cei doi au aniversat șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

”Omul meu ❤️ Paul Ipate. Pe culmile gloriei sau doi necunoscuti, la bine la greu indiferent de ceea ce ne ofera viata. Acum sapte ani am stiut ca el e cel langa care vreau sa merg mai departe atat cat ne va permite Cel de Sus. E partenerul meu in toate, si ma motiveaza sa fiu cea mai buna varianta a mea! Pe langa faptul ca e cel mai bun tatic, e si cel mai bun partener de conversatie! Nu cred ca am vorbit mai mult cu altcineva pe lumea asta despre orice!  Vitan & Berceni pentru multi ani de acum incolo!”, a scris Jojo în mediul online.

citește și...