Paul de la ”Puterea Dragostei”, enervat de glumele care se fac pe seama înălțimii lui. A răbufnit!

01.09.2020, 10:33
Paul de la ”Puterea Dragostei”, enervat de glumele care se fac pe seama înălțimii lui. A răbufnit!
Paul de la ”Puterea Dragostei”, enervat de glumele care se fac pe seama înălțimii lui. A răbufnit!

Paul, unul dintre concurenții de la ”Puterea Dragostei”, a reacționat dur după ce s-au făcut glume pe seama înălțimii sale.

Paul este un tânăr atragător, pe care fetele din casa ”Puterea Dragostei” îl plac, însă statura lui e o problemă.

Potrivit wowbiz.ro, Mariana a spus de nenumărate ori că Paul este cel mai frumos băiat din sezonul trei și că ar fi vrut să-l cunoască mai bine, pentru a avea o relație, însă este mult mai scund decât ea.

Concurentul a primit numeroase mesaje în care s-a comentat pe seama în ălțimii lui. Acesta a reacționat dur la adresa celor care îl critică în acest sens.

”Pentru haterii care susțin că am un metru și un șnițel: vreau să vă informez că mi-aș dori să aveți 5% din cunoștințele mele, 10% din stilul meu, 5% din atitudinea mea și măcar 5% din fondul meu genetic și cred că ați fi cei mai fericiți. Pitic ești la 1,40-1,50, eu sunt foarte bine la 1,68.

Nu uitați că esențele tari se țin în sticluțe mici. Voi ăștia cu hate-ul sunteți niște frustrați care nu știu decât să critice. De ce?!? Pentru că nu o să se ridice niciodată la nivelul persoanei criticate și poate vă doriți viața mea… de aceea sunteți atât de frustrați! Soarta!”, a scris Paul în mediul online, potrivit sursei mai sus-menționate.

Cine este Paul de la ”Puterea Dragostei”

Paul Daniel Gheți de la ”Puterea Dragostei” consideră că o femeie are nevoie de siguranță, loialitate, respect și încredere.

Tânărul nu-și dorește o fată perfectă, care să mimeze iubirea, consideră ca are experiență de viață îndeajuns de multă încât să își dea seama de caracterul persoanei de lângă el.

În viziunea lui, o iubire înseamnă sacrificii și multe compromisuri, pentru că o relație nu ține cont doar de iubire și dragoste, uneori, peste toate acestea se poate instala rapid monotonia.

Paul Daniel Gheți are 22 de ani și vine din Turda.

citește și...