Cu ce își umple timpul Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, când nu se află la filmări

01.09.2020, 09:17
Cu ce își umple timpul Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, când nu se află la filmări
Cu ce își umple timpul Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, când nu se află la filmări

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, profită din plin de timpul liber pe care îl are la dispoziție când nu filmează în Turcia.

Cristina Mihaela Dorobanțu se află în Turcia, la Istanbul, unde filmează pentru show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Atunci când nu se află la filmări, vedeta profită de timpul liber pe care îl are la dispoziție pentru a se plimba prin Istanbul și a a descoperi și vizita locuri noi. În  cea mai recentă fotografie publicată în mediul online, Cristina Mihaela Dorobanțu apare pe străzile din Istanbul. Îmbrăcată într-o salopetă colorată, prezentatoarea TV s-a bucurat din plin de plimbarea prin Istanbul.

”Istanbul – magic ca viața”, a scris Cristina Mihaela Dorobanțu în dreptul fotografiei.

Nu se vede mamă prea curând

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Cristina Mihaela Dorobanțu mărturisea că îi plac foarte mult copiii, însă nu se vede în rolul de mămică prea curând, fiind concentrată pe carieră.

”Iubesc la nebunie copiii, dar nu mă văd mama foarte curând, pentru că am în prim-plan carieră, deocamdată. În plus, nu îmi doresc să fiu genul de mama care îşi lasă copilul să crească cu altcineva, să nu am timp suficient pentru a-l creşte, sau stea mai mult la „bunica”, pentru că eu nu am timp de el.

Recunosc că în momentul de faţă îmi doresc foarte mult să ajung unde îmi doresc, din punct de vedere profesional, fapt care mă ”împiedică”, deocamdată, să mă gândesc la conceperea unui copil”, a spus vedeta.

A înlocuit-o pe Andreea Mantea la ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...