Mona, decisă să plece din casa ‘Puterea dragostei’! Reacția incredibilă a lui George: ‘Nu simt să plec din casă pentru ea!’

31.08.2020, 21:30
Mona, decisă să plece din casa 'Puterea dragostei'! Reacția incredibilă a lui George: 'Nu simt să plec din casă pentru ea!'
Mona, decisă să plece din casa 'Puterea dragostei'! Reacția incredibilă a lui George

Mona și George de la ‘Puterea dragostei’ s-au certat din nou! Cuplul este pe cale să se destrame, după ce tânăra de 28 de ani și-a anunțat intenția de a pleca din competiție, în vreme ce iubitul ei a spus că are de gând să rămână.

În ediția din 31 august, Mona a spus că și-ar dori să se întoarcă în România, iar reacția lui George nu a întârziat să apară. Concurentul a mărturisit că nu vrea să plece cu ea acasă. După aceste destăinuri, sentimentele lui George au fost puse la îndoială.

Mona vrea să părăsească emisiunea

“Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa mearga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt. De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum.”, a spus George.

George nu vrea să plece din casă

Mariana l-a întrebat dacă are sentimente sincere pentru Mona, însă George s-a abținut.

‘Nu vreau sa raspund! La momentul asta nu simt sa plec din casa pentru ea!’, a mai adăugat George.

“Ea are niste probleme pe care eu nu le pot rezolva. Stiti ce probleme are ea acasa? Daca ea maine pleaca? Eu am o retinere cand stiu ca ea pleaca maine sau peste o luna. Eu daca pun sentimente si ea pleaca? Nu stiam ca ea are termen limita!”, a continut George.

Supărată și dezamăgită de afirmațiile partenerului său, Mona a răbufnit: ‘Pai n-are rost sa mai stam impreuna!’

citește și...