Pasiunea neștiută a Patriziei Paglieri. ”Îmi place foarte mult să joc, dar cu limite”

06.04.2022, 17:15
Pasiunea neștiută a Patriziei Paglieri. ”Îmi place foarte mult să joc, dar cu limite”
Pasiunea neștiută a Patriziei Paglieri. ”Îmi place foarte mult să joc, dar cu limite”

Chef Patrizia Paglieri are o pasiune mai puțin știută. Aceasta a mărturrisit că îi place să meargă să joace la cazinou. ”Primul meu soț lucra tot în cazinou, îmi place foarte mult să joc, dar cu limite. Acum, mai merg o dată la două-trei luni, cu Francesco”, a dezvăluit chef Patrizia Paglieri într-un interviu, în care a scos la iveală și alte amănunte mai puțin cunoscute din viața sa.

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută de la diverse show-uri culinare transmise la TV. De curând, Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul Georgiei.

Patrizia Paglieri a oferit amănunte mai puțin cunoscute din viața sa pentru revista Viva. Aceasta a dezvăluit, printre altele, că îi place să joace la cazinou.

Pasiunea neștiută a Patriziei Paglieri. ”Dacă ai bani la tine, ești tentat să mai joci și riști să pierzi”

”Am avut mare noroc de familie, am fost foarte iubită, foarte răsfățată și am avut doi părinți foarte moderni. Mama a plecat în Bahamas la 16 ani. Tata a lucrat toată viața în cazinou, înainte a fost crupier, apoi director; ei s-au căsătorit, eu m-am născut în Bahamas, iar după 5 ani ne-am mutat în Anglia. Tata s-a mutat acolo cu munca, apoi am venit cu toții în Italia. Primul meu soț lucra tot în cazinou, îmi place foarte mult să joc, dar cu limite. Acum, mai merg o dată la două-trei luni, cu Francesco, însă ne punem în buzunar câte 100 de euro, iar dacă i-am terminat, plecăm acasă. Pentru că… știi ce se întâmplă, dacă ai bani la tine, ești tentat să mai joci și riști să pierzi”, a declarat chef Patrizia Paglieti pentru sursa anterior citată.


Vedeta a vorrbit și despre primul său soț, cu care s-a căsătorit la 24 de ani: ”Cred că, de fapt, nu a funcționat căsnicia tocmai pentru că eu nu eram atât de îndrăgostită. Dar am rămas prieteni, să știți. Nu a vorbit cu mine 10 ani, după divorț, dar m-am dus în Sanremo și am zis că nu pot să am chestia asta pe suflet, ne-am întâlnit și am rămas prieteni”.

 

citește și...