Partea întunecată a platformei OnlyFans. De la amenințări cu moartea la profesori ciudați și conflicte în familie

05.07.2022, 18:39
Partea întunecată a platformei OnlyFans. De la amenințări cu moartea la profesori ciudați și conflicte în familie

Unele femei care au făcut profituri uriașe pe OnlyFans au vorbit despre unele dintre consecințele mai puțin atractive ale platformei. De la amenințări sinistre, foști profesori care au început să le hărțuiască până la concedieri și atacuri de panică, dramele modelelor de pe OnlyFans nu sunt deloc de negjijat.

Viața nu este niciodată atât de perfectă pe cât vor să te facă să crezi influencerii din conturile lor strălucitoare de pe rețelele de socializare.

Iar acest lucru este valabil și pentru modelele de succes OnlyFans – în ciuda fotografiilor pompoase care se laudă cu proprietăți noi, mașini strălucitoare și vacanțe fastuoase, potrivit dailystar.co.uk.

Partea nevăzută a platformei OnlyFans

Beneficiile site-ului pentru adulți sunt bine documentate, însă consecințele publicării de imagini picante pe internet pot fi devastatoare.

Mai jos, aflăm de la femei foarte bine plătite care au fost sincere în legătură cu unele dintre luptele cu care s-au confruntat pe OnlyFans.

Amenințări sinistre

O femeie scoțiană care câștigă 13.000 de lire sterline pe lună a avut “gânduri sinucigașe”. Anisa a fost bombardată cu amenințări cu moartea și cu comentarii agresive, cum ar fi cele care spuneau că “merită să moară într-o cameră de gazare” după ce s-a înscris pe platformă pentru a-și plăti datoriile.

Ea a declarat anul trecut pentru Daily Record:

“Uneori nu mă pot ridica din pat de plâns. Pe rețelele de socializare, uneori se poate simți ca și cum întreaga lume este împotriva ta.

În cele mai multe zile mă trezesc și sunt atât de multe comentarii agresive pe platformele mele de socializare, toate au legătură cu faptul că am ales să obțin un venit din Only Fans”.

O altă țintă a războiului online este una dintre modelele OnlyFans cu cele mai mari venituri din Marea Britanie, Bonnie Locket, care încasează până la 2 milioane de lire sterline pe an.

Dar succesul ei a dus la amenințări cu moartea și mesaje care o sfătuiau să se sinucidă.

“Au fost o mulțime de momente în care a trebuit să mă opresc din filmat și am ajuns să plâng. Pentru a mă face remarcată și pentru a conduce oamenii la OnlyFans, postez lucruri destul de provocatoare, dar nu este nimic scandalos și nu contravine liniilor directoare.”

Școala nu s-a terminat

Multor oameni le place să părăsească porțile școlii pentru ultima dată și să nu se uite niciodată înapoi. Dar pentru unele vedete OnlyFans, foștii profesori și colegi de clasă s-au întors să îi bântuie.

Acesta este cazul lui Dolly, care, împreună cu sora ei geamănă Daisy, a cheltuit 140.000 de lire sterline pe operații estetice.

Acest lucru se datorează faptului că cele două, care vând conținut împreună, “urau” felul în care arătau la școală.

Dar Dolly a rămas șocată când un fost profesor s-a abonat la pagina ei explicită.

Ea a declarat pentru Daily Star: “S-a abonat la OnlyFans-ul meu și mi-a spus ‘oh, ai crescut și ai devenit o tânără atât de frumoasă’. A fost cu adevărat înfiorător pentru că mă cunoștea când eram copil.

Am vorbit cu el și am încercat să scot bani de la el, dar apoi l-am ignorat pentru că era foarte ciudat. I-am spus mamei mele și ea a spus că ar trebui să fie în închisoare.”

Prieteni pentru totdeauna

O mămică supranumită “cea mai faimoasă swinger din Marea Britanie” și-a pierdut una dintre cele mai vechi prietene după ce a decis să facă o carieră din conținutul cu conținut X.

Vista Wife, din Lincolnshire, a declarat pentru Daily Star: “Cea mai bună prietenă a mea, pe care o cunosc de când aveam cinci ani, a decis să nu mai vorbească cu mine.

“Mi-a fost foarte greu să trec peste asta. Eram pregătită pentru comentarii răutăcioase din partea unor necunoscuți pe internet, dar nu și pentru asta.”

Și un alt risc asociat cu filmările cu aburi este reacția membrilor familiei.

Acest lucru a fost subliniat de Scarlett Jones – ai cărei părinți catolici au reacționat cu dezgust după ce au aflat că face sex-show.

Ea studia dreptul la Universitatea din Sheffield când a început să facă bani din industria pentru adulți.

Dar mama și tatăl ei au refuzat să participe la ceremonia de absolvire.

Ești concediat

Mai multe femei și-au pierdut locul de muncă din cauza isprăvilor lor de la OnlyFans. Un studiu de caz a al unei foste asistente de la terapie intensivă, Allie Rae, care a vrut să le ofere celor trei copii ai ei o viață mai bună.

Dar cariera ei medicală a fost pătată după ce colegii i-au descoperit activitatea secundară seducătoare.

Mămica din Boston a declarat pentru Daily Beast: “L-au informat pe managerul meu despre asta și am fost chemată la birou în legătură cu politica lor de social media.

A devenit inconfortabil, când am simțit că oamenii se concentrau mai mult pe performanțele mele din afara spitalului decât pe cele din spital.

Făceam mai mulți bani cu OnlyFans decât făceam ca asistentă și o făceam doar pentru că îmi plăcea – dar odată ce am devenit “fata care face OnlyFans” – m-a sfâșiat.”

citește și...