Părinții Andreei Tonciu divorțează. Mama ei a fost înșelată cu menajera

13.05.2022, 11:14
Părinții Andreei Tonciu divorțează. Mama ei a fost înșelată cu menajera
Părinții Andreei Tonciu divorțează. Mama ei a fost înșelată cu menajera

Andreea Tonciu a făcut un anunț neașteptat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Bruneta a dezvăluit că părinții săi au depus actele de divorț. Andreea Tonciu a declarat că tatăl său a avut o relații cu femeia care îi făcea curat în casă. Menajera care a destrămat familia părinților vedetei este mai mică ca vârstă decât Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut un anunț neașteptat, dezvăluind că părinții săi divorțează. Părinții Andreei Tonciu au ajuns la separare după ce tatăl vedetei a avut o aventură cu menajera.

Părinții Andreei Tonciu divorțează. ”A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu”

“O anumită persoană mi-a destrămat familia. Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu. Părinții mei au depus actele de divorț. Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația”, a declarat Andreea Tonciu la emisiunea respectivă.

“Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Dumnezeu e sus și o s-o pedepsească pentru ce a făcut”, a completat vedeta.

citește și...