Andreea Tonciu n-a mai rezistat. A izbucnit în plâns la TV

06.02.2020, 15:52
Andreea Tonciu n-a mai rezistat. A izbucnit în plâns la TV
Andreea Tonciu n-a mai rezistat. A izbucnit în plâns la TV

La emisiunea ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, de la Kanal D, Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns.

În ediția de miercuri a emisiunii, Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi când a povestit ce i-a spus fiica ei, Rebecca, după ce vedeta a fost jignită de Maria Ilioiu, colega sa de la show.

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită… vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. Și a spus: ”Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?” Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: ”Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă””, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi, notează wowbiz.ro.

Rebecca, fiica Andreei Tonciu

„Am luat ca pe o glumă și zic: mami suntem la o emisiune și noi fetele așa mai vorbim, dar nu a jignit-o pe mami. Ciocănitoarea este o pasăre frumoasă. Îți dai seama că nu am avut ce să-i spun”, a adăugat bruneta.

citește și...