Paige Spiranac, supranumită “cea mai sexy femeie de pe Pământ” după ultima ședință foto

25.08.2022, 19:42

Paige Spiranac și-a asigurat statutul de “cea mai sexy femeie de pe Pământ” cu o nouă ședință foto, după ce la începutul acestui an a fost desemnată drept femeia cea mai sexi în viață. “Nici măcar eu nu cred că sunt! Cum mă numesc astfel când Angelina Jolie există în această lume?”, a spus prima „influenceriță a golfului”.

Paige Spiranac a fost supranumită “cea mai sexy femeie de pe Pământ”, în urma celei mai recente ședințe foto care canalizează perioada în care a fost jucătoare de golf profesionistă, dar și instructor pe YouTube.

Tânăra de 29 de ani, care a devenit profesionistă în 2015, dar care de atunci a trecut la oferirea de îndrumare pentru alții, fusese numită în iunie cea mai sexy femeie în viață în lista 2022 Hot 100 a revistei Maxim.

Paige Spiranac, supranumită “cea mai sexy femeie de pe Pământ” după ultima ședință foto

După ce și-a construit un număr de 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram, cea mai recentă postare a ei conține o reclamă pentru tehnologia de golf în interior – și ea pozând într-o ținută de golf riscantă.

Un urmăritor a spus: “Paige, nu numai pentru Maxim, dar ești cea mai sexy femeie de pe pământ.”

“Nici măcar nu cred că eu sunt!”

Iar un al doilea a adăugat: “Arăți pur și simplu uimitor, Paige!”

Spiranac s-a bucurat foarte mult după ce a fost onorată de celebra revistă la începutul anului, dar a recunoscut ulterior că nu era pregătită pentru abuzurile care au urmat.

“Pentru ce nu te pregătesc oamenii, este că atunci când te numesc “cea mai sexy femeie în viață”, ai sute de mii de oameni care îți spun de ce NU TREBUIE să fii cea mai sexy femeie în viață.

Vreau să spun că este un lucru atât de interesant… și nu cred că toată lumea ar trebui să spună ‘este cea mai sexy femeie în viață’. Nici măcar nu cred că eu sunt!

Cum mă numesc astfel când Angelina Jolie există în această lume?

Așa că deja mă simt puțin nesigură în legătură cu totul și apoi ai mii de oameni care spun ‘ești urâtă, ești grasă, ești asta, ești aia’.”

citește și...