”Cea mai sexy femeie din lume” este amenințată cu moartea. ”Au fost momente grele, eram urmărită”

06.08.2022, 17:15

Să fii femeie este dificil din cauza hărțuirii și a problemelor care implică abuzuri. Nu contează dacă prestigioasa revistă Maxim te desemnează cea mai sexy femeie de pe pământ, hărțuirea nu se schimbă, chiar dacă te numești Paige Spiranac. Jucătoarea de golf a povestit pentru cotidianul spaniol că, pentru a face față acestui val de hărțuire, a apelat la ședințele de terapie.

Amenințările primite de Paige Spiranac, o jucătoare de golf și o celebritate în social media, au făcut-o să se întoarcă la ședințele de terapie.

“Am simțit că începusem să fac pași înapoi cu propria mea sănătate mintală și că nu prioritizam timpul pentru mine”, s-a destăinuit Spiranac în cadrul podcastului său Playing A Round.

Cea mai sexy femeie din lume se întoarce la terapie pe fondul amenințărilor

Potrivit lui Spiranac, jucătoarea de golf primește o mulțime de hărțuiri, amenințări cu moartea.

“Eram urmărită și hărțuită în facultate de aceste fete, așa că a trebuit să îmi șterg Instagram-ul”.

Amenințări primite de Paige Spiranac

Spiranac s-a destăinuit despre sănătatea ei mintală. Jucătoarea de golf și influencerul a decis să meargă să reînceapă ședințele de terapie din cauza întregului conținut pe care l-a primit online și în cutia poștală.

 „Am simțit că fac pași înapoi, din punct de vedere al sănătății mintale și că nu îmi făceam deloc timp pentru mine. Mi-am schimbat user-ul (n.r. numele de pe Instagram) în Paige Renee, pentru că eram urmărită și hărțuită. La un moment dat, chiar mi-am închis pagina de Instagram. Au fost momente grele, eram urmărită prin campus, în facultate. M-au amenințat că vin după mine, am primit amenințări cu moartea, am fost hărțuită foarte tare”, a povestit Paige Spiranac.

Paige Spiranac are peste 3 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. Ea se adresează jucătorilor de golf, utilizatorilor de social media și întreprinderilor care caută talente de celebrități, precum Maxim.

Cu toate acestea, hărțuitorii sunt peste tot.

„Primesc foarte multe propuneri. Sunt într-o dezvoltare permanentă pe platformele mele și cunosc foarte mulți oameni, dintre cei care mă urmăresc. Dar, odată cu asta, vin și cei care mă hărțuiesc și mă urmăresc. Am lăsat asta să mă afecteze, dar sunt îi sunt foarte recunoscătoare echipei mele. Vreau să le transmit «trollilor» că nu e deloc în regulă să se pună cu mine și că îi voi acționa în instanță”, a mai spus fosta sportivă.

Paige Spiranac intenționează să ia măsuri legale împotriva hărțuitorilor online.

 

citește și...