FOTO. Cum arată prima „influenceriță a golfului”. Vedeta este cea mai sexy femeie din lume

28.06.2022, 20:14
FOTO. Cum arată prima „influenceriță a golfului”. Vedeta este cea mai sexy femeie din lume

Paige Spiranac a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume pentru anul 2022. Influencerița a devenit una dintre cele mai mari vedete emergente ale golfului, a fost aleasă de revista Maxim drept numărul 1 în topul Hot 100. Fosta jucătoare profesionistă de golf se mândrește cu 3,3 milioane de urmăritori pe Instagram și multe altele din întreaga lume. Contul ei de Instagram are peste 3,3 milioane de urmăritori, iar canalul ei de YouTube are peste 278 de mii de abonați.

Decizia a fost una simplă. Fie că este o jucătoare de golf, fie ca a devenit o vedetă absolută pe rețelele sociale. Și pe baza rezultatului se poate spune că Paige Spiranac a făcut alegerea potrivită pentru că a devenit o adevărată celebritate în ciuda faptului că a renunțat la ceea ce ar fi putut fi o carieră sportivă promițătoare.

Crescută în Arizona și Colorado, Paige provine dintr-o familie de sportivi. Tatăl ei a jucat fotbal la colegiu pentru Pittsburgh Panthers, care a câștigat campionatul național în 1976, mama ei era dansatoare profesionistă de balet, mătușa ei era jucătoare de tenis profesionistă (Bonnie Gadusek), iar sora ei mai mare, Lexie, a participat la Stanford cu o bursă de atletism.

Una dintre cele mai bune 20 de jucătoare din lume

Din acest motiv, sportul era în planurile ei încă de la o vârstă fragedă.

A încercat gimnastica până când o accidentare la genunchi la vârsta de 12 ani care a forțat-o să renunțe la visul ei de a deveni olimpică și așa a schimbat. Ulterior, aceasta a renunțat la asta și, în cele din urmă, a ajuns la golf aproape întâmplător, dar a început să exceleze, devenind una dintre cele mai bune 20 de jucătoare de juniori din lume și, de asemenea, creând o carieră universitară puternică.

Cea mai sexy femeie din anul 2022

În 2015, o victorie la Campionatul de meciuri al Asociației Femeilor de Golf din Colorado a pus-o pe hartă și a început să câștige un număr de urmăritori pe rețelele sociale. „Asta a început întreaga mea carieră. Am trecut de la 500 de urmăritori la 100.000 peste noapte. Viața mea s-a schimbat complet într-o clipă”, declara Spiranac pentru revista Maxim, care a numit-o recent cea mai sexy femeie din 2022.

Și, bineînțeles, ea nu a ratat ocazia de a-și canaliza faima nouă, când a început să primească oferte de sponsorizare. Dar înainte de a-și da seama de aportul rețelelor sociale, tot în 2015 a fost invitată să participe la primul ei turneu profesionist, Ladies European Tour din Dubai. Participarea ei a fost destul de discretă și un an mai târziu, după ce și-a încercat norocul în alte turnee din circuit fără prea mult succes, a decis să încredințeze totul planului B menținând în același timp o anumită relație cu golful. Ea nu s-a retras niciodată oficial, dar din 2016 nu a mai concurat.

Deși nu a reușit să ajungă o profesionistă, ea a devenit o celebritate în acest sport, parteneriat cu numeroase companii legate de golf, inclusiv Club Champion (o companie de creare de cluburi personalizate), simulatorul de golf X-Golf, Shot Scope (o lovitură). -tracking app), Swag Golf și mai multe companii de pariuri sportive, cum ar fi PointsBet, precum și Dynamic Brands, compania-mamă a numeroaselor mărci de îmbrăcăminte și echipamente de golf premium.

”Nu aș schimba acest lucru pentru nimic în lume”

„Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat. Sunt capabilă să mă iubesc, fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi putut juca golf la un nivel mai înalt și să fi realizat mai mult, dar nu aș schimba acest lucru pentru nimic în lume”, spune americanul.

citește și...