Paige Spiranac incendiază internetul cu postarea ei fierbinte de Crăciun

25.12.2022, 19:22

La 29 de ani, Paige Spiranac a devenit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din lume, în special în domeniul golfului, grație fotografiilor și videoclipurilor îndrăznețe și spectaculoase pe care le postează pe Instagram, unde are 3,7 milioane de urmăritori care îi sunt fideli până la moarte.

Iar sărbătorile de Crăciun nu puteau să merite altceva decât o imagine spectaculoasă cu Paige urându-le sărbători fericite milioanelor de fani din întreaga lume.

Pe Instagram și pe Twitter, Spiranac a postat o fotografie efervescentă în care apare într-o rochie sexy de Moș Crăciun.

Fanii ei au copleșit-o cu felicitări și, bineînțeles, cu complimente

“Sărbători fericite!”, a scris ea în legendă, care la momentul postării avea peste 185.000 de like-uri pe IG, plus sute de comentarii, de la cei care îi trimiteau urări de sărbători la cei care exprimau complimente din belșug.

Pe lângă fotografie, Paige a distribuit aceeași imagine pe poveștile sale de pe Instagram, la care a adăugat animație și o bordură festivă cu lumini și flori din ajunul Crăciunului.

Lucrează pentru a deveni mai încrezătoare

Pentru Spiranac, anul 2022 a fost “cel mai bun an de până acum”, chiar dacă și-a exprimat problemele pe care le-a avut cu sindromul impostorului și cu încrederea în sine.

Într-un interviu recent acordat revistei Maxim, Spiranac a comentat: “Sunt oameni în viața mea care încearcă să mă ridice și să mă facă mai încrezătoare, pentru că am probleme de încredere în mine și sindromul impostorului”, a spus ea.

“Așadar, toate aceste lucruri pe care le fac sunt destul de dificile pentru mine, pentru că nu am încredere în mine și mereu mă îndoiesc de mine sau vorbesc de rău despre mine, așa că toată lumea îmi spune “nu mai face asta”.”

Paige a adăugat că ea este cel mai puternic critic al ei, dar că a “muncit din greu în terapie pentru a fi fericită și a se simți împlinită în viață”.

citește și...