Cea mai sexy femeie din lume, acuzată că i-a furat 10 mii de dolari unui bărbat

21.07.2022, 14:08

Cea mai sexy femeie din lume, potrivit revistei Maxim, jucătoarea de golf și starul rețelelor de socializare Paige Spiranac, a fost acuzată recent că și-a înșelat unul dintre fani.

După ce a apărut la American Century Championship, Spiranac a explicat în podcastul său “Playing A Round” cum un fan “nebun” a amenințat-o după ce a acuzat-o că l-a înșelat cu 10.000 de dolari.

Spiranac spune că jocul ei de la Edgewood Tahoe Golf Course din Nevada a fost afectat de fan, care, se pare, a fost înșelat de un profil fals.

“A fost o situație foarte, foarte înfricoșătoare”

“Era un tip… și vine și îmi cere o poză, la început totul a fost bine”, a spus Spiranac. “Apoi, a început să spună cum l-am înșelat cu 10.000 de dolari și a început să mă amenințe.

A fost o situație foarte, foarte înfricoșătoare. După cum s-a dovedit, acest om a fost înșelat de un profil fals pe care cineva l-a creat.

Bărbatul  a apărut din nou

A fost o situație foarte înfricoșătoare și, din fericire, aveam echipa mea prezentă acolo, așa că mi-am chemat agentul și a încercat să se ocupe de asta.”

Deși securitatea a vorbit cu bărbatul și i-a cerut să nu vorbească sau să se apropie de Spiranac, acesta a apărut din nou, înainte ca agentul lui Spiranac să intervină.

Spiranac și fanii ostili

În cadrul aceluiași podcast, Spiranac a explicat că aceasta nu este prima dată când a avut de-a face cu un fan de sex masculin “furios” și “ostil”.

“Mă confrunt cu aceste probleme de securitate de ceva vreme și au fost din ce în ce mai grave în ultimele două luni, în care acești bărbați sunt înșelați de aceste profiluri false, numere false, întâlniri pe Google Hangouts, orice vă puteți gândi, se întâmplă”, a spus Spiranac.
“Și apoi vin și mă găsească sau mă contactează și sunt foarte ostili, foarte supărați pentru că au fost înșelați cu o mulțime de bani, sau cred că am avut o relație și că i-am părăsit.

Iar partea cea mai înfricoșătoare este faptul că toate aceste profiluri sunt anonime și este greu să aflu cine sunt acești oameni sau când mă duc la un eveniment .”

Spiranac a adăugat că anxietatea provocată de aceste situații a dus la schimbarea obiceiurilor sale în social media.

“Am fost foarte, foarte neliniștită, nervoasă și speriată și am ajuns la punctul în care merg la evenimente și nu-mi afișez locația”, a spus ea.

“Nu postez unde mă aflu… Mă duc zile întregi acolo unde mă aflu și nu postez și asta pentru că sunt atât de speriată că va apărea cineva care mă va ataca.”

citește și...