Pagina de Facebook a lui Florin Călinescu a fost spartă de hackeri

24.06.2020, 15:50
Pagina de Facebook a lui Florin Călinescu a fost spartă de hackeri
Pagina de Facebook a lui Florin Călinescu a fost spartă de hackeri

Pagina de Facebook a binecunoscutului actor și om de televiziun e Florin Călinescu a fost spartă de hackeri.

După ce a reușit să reia controlul asupra paginii sale de pe rețeaua de socializare, Florin Călinescu a transmis un mesaj. Actorul le-a mulțumit celor care l-au ajutat să își recapete contul.

”Nu vreau să cred că spargerea contului meu are vreo legătură cu ultimul mesaj postat aici. “Lucrarea” a fost foarte complexă și a plecat din România, a trecut prin Indonezia și s-a executat în China. Hechareala, hecareala dar toate lasă urme.

Mulțumesc Facebook care s-a mișcat foarte rapid. Și prietenilor IT și PR din țară. Iar pe dumneavoastră vă rog să fiți încredințați că eu nu postez genul acela de materiale video pe care unii dintre dumneavoastră le-ați și accesat.

Dacă masacrul contului meu are totuși vreo legătură cu postarea respectivă, voi analiza foarte serios participarea mea personală în ceea ce privește viitorul Capitalei.  Partidul Verde se va implică până la capăt în schimbarea radicală a felului de face administrație publică locală și națională. Detalii într-un live. Duminică 28 iunie. Orele 13:00”, este mesajul transmis de binecunoscutul om de televiziune de la Pro TV.

Are o carieră impresionantă

Florin Călinescu, în vâstă de 64 de ani, este cunoscut publicului larg ca actor și realizator de televiziune. A absolvit secția umanistă a Liceului C.D. Loga în 1975 și UNATC. A debutat în cinematografie în anul 1981 în serialul ”Lumini și umbre”. De-a lungul anilor, Florin Câlinescu  a apărut în numeroase filme și seriale de televiziune.

În anul 1996 ajunge la postul de televiziune PRO TV, unde realizează emisiunea ”Ora șapte, bună dimineața”, urmată de ”Chestiunea Zilei” între anii 1997 – 2001 și 2003. Din anul 2015, Florin Călinescu este jurat la emisiunea ”Românii au talent”.

A fost căsătorit cu actrița Anmary Călinescu, care a încetat din viață în anul 2005. Au avut împreună doi copii: Luca, care a murit în anul 2012, și Petru.

citește și...