Florin Călinescu a vorbit despre pandemia de coronavirus: ‘Or să urmeze vremuri apocaliptice’

15.04.2020, 16:34
Florin Călinescu a vorbit despre pandemia de coronavirus: 'Or să urmeze vremuri apocaliptice'
Florin Călinescu a vorbit despre pandemia de coronavirus: 'Or să urmeze vremuri apocaliptice'

Florin Călinescu a vorbit pentru prima dată despre pandemia de coronavirus. Juratul de la ‘Românii au talent’ a ținut să își informeze fanii cu privire la niște aspecte care l-au deranjat.

Florin Călinescu a vorbit despre pandemia de coronavirus: ‘Or să urmeze vremuri apocaliptice’

Acesta a făcut dezvăluiri într-un live pe contul său de Facebook, în ziua de Florii. Florin Călinescu este de părere că ne așteaptă vremuri apocaliptice, unde armele principale sunt virușii.

‘Situația actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacteriologică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut. Virusul are calm, are răbdare și pe care-l prinde îl articulează.

Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste… Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi… Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanțare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit și dorit. Vor să experimenteze și să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetățeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac. Or să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim’, a afirmat vedeta de la Pro TV.

citește și...