Ce amendă a primit Pro TV din cauza lui Florin Călinescu! Actorul a comis-o grav la ‘Românii au talent’

24.04.2020, 16:29
Ce amendă a primit Pro TV din cauza lui Florin Călinescu! Actorul a comis-o grav la 'Românii au talent'
Ce amendă a primit Pro TV din cauza lui Florin Călinescu!

Postul de televiziune Pro TV s-a ales cu o amendă usturătoare din partea CNA, din cauza glumelor făcute de Florin Călinescu în emisiunea ‘Românii au talent’.

Ce amendă a primit Pro TV din cauza lui Florin Călinescu!

Conform paginademedia.ro, glumele fără perdea făcute de actor în timpul show-ului  au costat scump postul tv. Membrii CNA au concluzionat că aceasta nu își poate ‘controla’ limbajul în timpul emisiunii ‘Românii au Talent’. Postul de televiziune a primit o amendă de 25.000 lei.

În aceste condiții, emisiunea reprezintă un pericol pentru minori, iar limbajul ar trebui filtrat pe tot parcursul show-ului, după cum a concluzionat Radu Herjeu, cel care a propus amenda.

‘Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la iUmor, dar la Românii au talent, care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții. Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă’, a spus Radu Herjeu.

Iată câteva dinte comentariile deplasate ale lui Florin Călinescu la ‘Românii au talent’.

‘Pavel, să-ți dau un exemplar din cartea mea, Cum s-o bagi din prima’,  ‘Am inițiat o partidă de sex la ora trei și zece și când mi s-a părut că mi-am făcut datoria era două și un sfert‘, ‘În mintea mea, m-am uitat la ea, părea moartă, zic, ce dracu! e pare că, na, ai prestat ceva, cât de cât și afli că nici nu ai început. Oricum am exagerat anul ăsta, am (bip) odată, trebuie să o mai răresc’, acestea fiind o parte din glumele actorului.

citește și...